Budget
Opening hours
Opening hours
About this restaurant
In the center of Brussels, at the entrance to the Bois de la Cambre and just in front of the Theatre de Poche, the Brasserie de la Patinoire formerly known as "La Patinoire" or "Les jeux d'hiver" now owned by Thierry Van Damme, Michel Grenier, Adrien Schurgers and Frédéric Eberhart welcomes you 7 days a week. In a warm,romantic, elegant atmosphere the Brasserie offers its guests a wonderful temperate wine cellar for lovers of good wines but also a spacious terrace with an incredible view overlooking the Bois de Cambre. The gastronomy of the Brasserie is highlighted in many ways - there are,for example, "Granny's dishes" but also beautiful pieces of beef and many fish dishes , and vegetarians are not forgotten. The Chef also proposes seasonal suggestions and a "special" lunch every day of the week. The Brasserie has an easy parking.
Review score
Be the first to write a review about this restaurant
By sharing your experience, you help users make their choice
Thomas
Reviewed on: 18/08/2025
Thomas recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy, Price/quality

La qualité, tant la qualité du service que...

La qualité, tant la qualité du service que la qualité de la cuisine ou la cadre. Bien entendu ça a un coût mais ce n'est pas exagéré.

Sylvia
Reviewed on: 16/08/2025
Sylvia recommends this restaurant for: Trendy atmosphere

excellente sole, accueil et souplesse horaire...

excellente sole, accueil et souplesse horaire car nous étions tres en retard. merveilleux environnement dans le bois de la cambre

Pierre
Reviewed on: 16/08/2025
Pierre recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

tout...

tout

Arlette
Reviewed on: 16/08/2025
Arlette recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Cote a l'os sans accompagnement de légumes.esca...

Cote a l'os sans accompagnement de légumes.escalope milanaise sèche et frites avec goût spécial,notre voisine de table (habituée) a d'ailleurs rouspète. Prix des apéros excessifs bcp de glaçons et peu de boissons

Pascal
Reviewed on: 15/08/2025
Pascal recommends this restaurant for: Business lunch/dinner

Super service...

Super service

Sabine
Reviewed on: 14/08/2025
Sabine recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy, Price/quality

cadre tres agréable et bonne cuisine...

cadre tres agréable et bonne cuisine

Franck
Reviewed on: 14/08/2025
Franck recommends this restaurant for: Business lunch/dinner, Gastronomy

Fraicheur et qualité du plateau de fruits de...

Fraicheur et qualité du plateau de fruits de mer

JULIE
Reviewed on: 13/08/2025
JULIE recommends this restaurant for: Kids, Business lunch/dinner

1. La qualité de la nourriture de l'écailler...

1. La qualité de la nourriture de l'écailler n'était vraiment pas OK. Les crevettes étaient mauvaises. Les huitres étaient très bonnes par contre. Le homard était sans gout. Et les légumes baignent dans du gras/ne sont pas frais (à 12 euros la portion c'est un scandal) 2. le service catastrophique: - on recoit un plat chaud, mais pas la homard (parce que l'écallair est aussi votre voiturier appremment); on retire du coup l'assiette chaude qui avait déjà été entamée, pour resservir exactement la meme mais avec plus de sauce 10 min plus tard lorsqu'on sert le homard

pierre
Reviewed on: 13/08/2025

Toujourschaleureuxet.tres. bon...

Toujourschaleureuxet.tres. bon

Geert
Reviewed on: 11/08/2025
Geert recommends this restaurant for: Groups, Kids, Gastronomy, Price/quality

aangenaam kader , personeel dat bekwaam en...

aangenaam kader , personeel dat bekwaam en vriendelijk is en prijs/kwaliteit is goed een beetje meer Nederlands zou mogen.

All reviews of this restaurant