placeholder
Kitchen
Budget
€€€€
Closing days
Sunday - Monday
Contact
Show phone number
View all restaurant details
Review score
8.4 Based on 21 reviews
Service
Quality
Atmosphere
21 people have written a review about this restaurant
By sharing your experience, you help users make their choice
 
Griet
Reviewed on: unknown
Griet recommends this restaurant for: Couples, Groups, Kids, Business lunch/dinner, Gastronomy, Price/quality

Een uniek lekker visrestaurant

Le Vismet is een restaurant voor levensgenieters. Ze hebben dé lekkerste garnaalkroketten van de wereld. Al is elk visgerecht dat hun keuken verlaat, een feest in de mond. De gerechten worden met kennis en liefde voor eten bereid. Als je lekker en vers wil eten in centrum Brussel, niet twijfelen. De bediening is top, de wijnen zijn super. Het restaurant is stijlvol en toch gemoedelijk en er is steeds parking dichtbij. Een aanrader voor zowel lunch als diner. Tom Decroos en ploeg weten hoe het moet op alle vlak, heerlijk! Verwennerij!

frank
Reviewed on: unknown

(H)éérlijk....

Zonder al teveel franjes, toprestaurantje, wij hebben er zéér lekker gegeten , amuses superlekker, vissoepje overheerlijk, als hoofdgerecht namen wij beiden rode tonijn met sla en frietjes, net zoals americain rauwe vis, héérlijke bereiding !! Ons zie je zeker nog terug , proficiat Tom....!

Koenraad
Reviewed on: unknown

la mer du nord a bxl

Frais frais et frais,bonne cuisine toujours surpris et jamais déçu. Continuez sur cette voie,à bientôt.

Frank
Reviewed on: unknown

Vismet Toprestaurant in Brussel

Perfecte bediening ,super verse en lekkere vis een aanrader

Lutgart
Reviewed on: unknown

Het was eventjes zoeken om het juiste restauran...

Het was eventjes zoeken om het juiste restaurant te vinden tussen die grote hoeveelheid restaurants in de buurt maar de keuze was voor ons de enige juiste. Heerlijk gegeten zonder veel poespas. Eerlijke produkten en heerlijk bereid, ook voor de kinderen. De krabbenpoten uit de Barentzee waren om vingers bij af te likken. Dat meerdere mensen dit goede adres kennen, was te merken aan een volledig volzette zaal....

Frederic
Reviewed on: unknown

Excellents plats de poisson dans une salle...

Excellents plats de poisson dans une salle bondée, avec un service efficace malgré l'affluence. A visiter par ceux qui apprécient la qualité sans chi-chis.

Danny
Reviewed on: unknown

Een ongelooflijke aanrader! Vers, lekker en...

Een ongelooflijke aanrader! Vers, lekker en goede prijs/kwaliteit verhouding. Zeker tijdig reserveren!

jan
Reviewed on: unknown

Super ! Heerlijke visgerechten, alles vers,...

Super ! Heerlijke visgerechten, alles vers, goede,vriendelijke bediening, zeker de moeite waard. Jan Boogaert Hulst.

Bipin
Reviewed on: unknown

One of the best fish restaurants in the city....

One of the best fish restaurants in the city. Very good service and great food. The lunch is good price/quality. The fact that you can see the kitchen creates a positive impression. The ambience is unpretentious and clean. The first time I went there for business lunch, I left after the first course thinking it was finished. Also because the second course was a bit delayed (and the first course was fairly big, I thought it was the main course). When they realised that they refunded a part of the bill. This was very honest from their part. Many establishments in Brussels would not have done this. Will definitely go there again. Highly recommended.

Jan
Reviewed on: unknown

Le Vismet biedt lekkere vis, dat moet gezegd. ...

Le Vismet biedt lekkere vis, dat moet gezegd. Echter niet van de soort die je niet ook in goedkopere visrestaurants kunt vinden. Het dessert steeg niet echt boven de middelmaat uit. Aan te raden als je lekkere vis wilt en niet snel schrikt van een wat hogere rekening.

All reviews of this restaurant