Lekker maar bediening kan beter
Smakelijk Bib Gourmand-maandmenu. Een frisse herfstvariant van de klassieke caesar salad, rijkelijke kreeftensoep, correct bereide hertensteak (te zoet veenbessensausje wel) en een lekker citroentaartje als dessert. Lekker gegeten maar de wachttijden tussen de verschillende gangen en de steken die de bediening -vooral aan het eind van de avond dan- heeft laten vallen, kosten restaurant Rooselaer toch een punt op het eindrapport. Voor een uitgebreide recensie zie http://gentfood.blogspot.be/2015/10/rooselaer.html
Genieten voor een eerlijke prijs
Mooi kader waar je lekker eet aan correcte prijzen. Probeer er zeker de overheerlijke kreeft op verschillende manieren klaargemaakt, van de lekkere vleesgerechten en de gegrilde paling krijg je 't water in de mond en vergeet vooral de prachtige kaasplank niet ! Vriendelijke bediening, lekker eten en goeie wijn, meer moet dat niet zijn voor een gewone sterveling. Kortom we gaan regelmatig terug omdat we er steeds GENIETEN !
Vergane glorie
Bij aankomst bleek de reservatie niet te zijn genoteerd. Dan maar aanschuiven met 3 aan een geïmproviseerd 2-persoonstafeltje, zonder excuses. Een halve kreeft voor ons dochter bleek een probleem (gewoon in 2 snijden zou ik zeggen ...?). Herfstmenu met aangepast wijnen. "Welke wijnen zijn het mevrouw?" "Dat weet ik niet hoor, dat zou ik aan de sommelier moeten vragen. Ik zal vragen of hij tijd heeft om bij u te komen" (??!)". Geen aangepaste wijnen, want allemaal exotische toestanden voor € 25 (extra). Boos om het verlies van de hoge winstmarge op de wijn krijg ik de wijnkaart zonder commentaar. Herfstmenu lekker, maar echt te kleine porties. Veel te duur, arrogant, ... veel alternatieven. Dit restaurant was ooit top. Er was eens ...
heerlijk tafelen op een zomers terras
L&G Na een desatreuze reis wilden we dit zo snel mogelijk vergeten door een leekere maaltijd te genieten in een vlaams restaurant. Het was inderdaad genieten een trio van ganzelever gevolgd door een duo van kreeft en kalfszwezerikken.
Zeer lekker gegeten, goede bediening, interieur...
Zeer lekker gegeten, goede bediening, interieur voor mijn gevoel iets te kil, maar dat is een persoonlijk gevoel, ik kom er zeker terug
Topadres voor kreeft en visliefhebbers, ook...
Topadres voor kreeft en visliefhebbers, ook lekker lamsvlees, bijna alles bereid in de zaal op grill anex open haard, prijzig (reken ong.80 €/man voor een uitgebreide menu) maar zeer lekker
Maandagavond hebben wij ( mijn vrouw Sonja...
Maandagavond hebben wij ( mijn vrouw Sonja & ik ) de gegrilde kreeft rooselaer geproefd en deze was ongelooflijk lekker,we hadden een plekje naast de open haard en zagen hoe onze kreeft bereid werd. Heel aangename sfeer in het knusse restaurant en heerlijk nagenieten in de loungebar. beslist een culinaire aanrader voor een tête â tête of familie etentje.
Zondagavond de verrassings menu genoten, wel...
Zondagavond de verrassings menu genoten, wel het was echt héél lekker tot de hapjes bij de aperitief en de lekkernijen bij de koffie. De bijpassende wijnen waren uitstekend. En een pluim voor de bedienning, zijn echte vakmensen. Alleen jammer dat de gerechten snel na elkaar opvolgen. De ligging van het restaurant waant men zich even in de ardennen. Voor intiem tafelen leent de akoestiek er niet voor. Voor de rest "subliem". Is zeker voor herhaling vatbaar.
Ongetwijfeld één van de beste restaurants in...
Ongetwijfeld één van de beste restaurants in het Gentse! Een klassieke keuken, maar wel met dat ietsje meer...
Heel heel lekker getafeld met vrienden. De...
Heel heel lekker getafeld met vrienden. De Bib Gourmand is meer dan gewettigd. Zeker voor herhaling vatbaar. Een vingerkommetje of een vochtig doekje ter attentie van de kreefteters is misschien een tip. De jonge garde doet het vlot en stijlvol.