Reviews for Yammi Yammi

672 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
8.1
672 reviews
date score
Myriam
Reviewed on: 27/02/2020
Myriam recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Nous sommes francophones, parlant un peu le...

Nous sommes francophones, parlant un peu le néerlandais. Nous avons reçu une tablette de commande, sans aucune explication. La serveuse courait partout et nous n'avons pas eu le temps de lui poser des questions qu'elle était déjà repartie. Nous avons été embêté car les prix ne sont pas tous indiqués, tant sur la tablette ou sur la carte ; il ne s'affichent qu'une fois la commande passée….Nous trouvons aussi les prix surfaits , même si les sushis étaient bons ( une dizaine de sushis classiques , deux petits cornets d'algues avec un peu de riz et du thon, deux boissons et nous ressortons avec une addition de 42 euros...en ayant encore faim…. J'ai commandé un perrier et j'ai reçu une mini-bouteille pour 2,50 euros….) Nous sommes déçus...et ne reviendrons pas.

Caroline
Reviewed on: 27/02/2020
Caroline recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Lekker eten, vlotte bediening en grote hoeveelh...

Lekker eten, vlotte bediening en grote hoeveelheid voor de prijs die je betaalt. Enig minpuntje is dat de symbolen op het menu (bevat ei, kaas, vis, vlees, enz.) niet altijd kloppen. De gebakken bami bevatte bv. ei terwijl dit niet op het menu aangeduid staat. Toen we dit meldden aan de serveerster werd het gerecht weggenomen, maar er werd niets in de plaats aangeboden.

Siebe
Reviewed on: 18/02/2020
Siebe recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy, Price/quality

Groot aanbod en voor ieder wat wils. IIIIIK...

Groot aanbod en voor ieder wat wils. IIIIIK vond letterlijk allllllles lekker (buiten de inktvis die ik heb verstopt onder mijn bonen) ps (sorry voor de zwart-groene ijs verassing onder mijn serviet)

Hilde
Reviewed on: 17/02/2020
Hilde recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Zoals gewoonlijk, alles meer dan in orde...snel...

Zoals gewoonlijk, alles meer dan in orde...snelle en prima bediening

Elien
Reviewed on: 16/02/2020
Elien recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Zeer vlot bediend geweest. Erg lekker gegeten....

Zeer vlot bediend geweest. Erg lekker gegeten.

Yasmine
Reviewed on: 16/02/2020
Yasmine recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere, Price/quality

Heel gezellig. Makkelijk te werken met de table...

Heel gezellig. Makkelijk te werken met de tablet, al moet je zelf even uitzoeken hoe het gaat. Ondanks de drukke toch een vlotte service. Soms even wachten op je gerechtjes, maar het was dan ook volzet! Aangenaam en op het gemak kunnen genieten en proeven van alles. Heel lekker en vers! De sushi rijst was soms nog heel lichtjes warm. Top! Soms mag er wat meer kruiden in soep/rijst en noedels. Altijd lekker!

Eveline
Reviewed on: 09/02/2020
Eveline recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Heel lekker, zeer veel keuze, vlotte bediening,...

Heel lekker, zeer veel keuze, vlotte bediening, gezellig.

Luc
Reviewed on: 09/02/2020
Luc recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Het was een eerste bezoek . Tevredenheid over...

Het was een eerste bezoek . Tevredenheid over wachttijden en een heel goed concept .aanrader en doen we zeker nog . Een topper .!!

Myrte
Reviewed on: 08/02/2020
Myrte recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Incorrecte betalingen. Met een tafel van 9,...

Incorrecte betalingen. Met een tafel van 9, betaalden 5 mensen vroeger. De laatste 4 werd onterecht nog een extra gerecht bijgerekend (25euro). Fout ingegeven in de kassa. Na 30 minuten discussie, bleek Yammi yammi in fout en moesten we niet extra bijbetalen.

Jutta
Reviewed on: 07/02/2020
Jutta recommends this restaurant for: Groups, Kids

lekker, vlotte bediening en erg kindvriendelijk...

lekker, vlotte bediening en erg kindvriendelijk

date score