Reviews for Yammi Yammi

458 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
8.2
458 reviews
date score
Jana S.
Reviewed on: 27/02/2019
Jana S. recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Wij gaan vaak naar Yammi Yammi en normaal gezie...

Wij gaan vaak naar Yammi Yammi en normaal gezien zijn we altijd zeer tevreden. Deze keer was het iets minder, ik denk dat het drukker was dan normaal en dat ze het niet konden bijhouden. We hebben wel gemerkt dat ze bijna elke ronde wel één ding vergeten, ook wanneer het niet druk is.Toch zouden we zeker nog teruggaan.

Eveline
Reviewed on: 24/02/2019
Eveline recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Veel bestellingen niet gekregen. Veel dingen...

Veel bestellingen niet gekregen. Veel dingen niet goed gebakken. Lang wachten.

Melissa
Reviewed on: 24/02/2019
Melissa recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Het eten was wel lekker. Alleen jammer dat...

Het eten was wel lekker. Alleen jammer dat wat we bestelden niet altijd hebben gekregen.

Catherine N.
Reviewed on: 23/02/2019
Catherine N. recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Price/quality

Zeer tevreden. Alleen jammer dat niet elk perso...

Zeer tevreden. Alleen jammer dat niet elk personeelslid even vriendelijk of behulpzaam was. Maar het eten was zeer goed en werd ook heel snel gebracht. We komen zeker terug

Rosemarijn K.
Reviewed on: 20/02/2019
Rosemarijn K. recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Lekker gegeten. Geen top sushi restaurant,...

Lekker gegeten. Geen top sushi restaurant, wel prima eten. Alles was vers viel niks op aan te merken. Ruimte keuze kaart. Miste wel een beetje advocado sushis. Lekker sushis maar bij sommige te veel rijst. Tempura bij bepaalde gerechten viel erg tegen.

Jan D.
Reviewed on: 17/02/2019
Jan D. recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

De nieuwe tablets maken het makkelijker om...

De nieuwe tablets maken het makkelijker om bestellingen door te geven, maar er werd geen uitleg gegeven; noch het concept noch de tablet. Gelukkig is het concept ons al bekend, maar de werking van de tablets niet. Contact was ook zeer onpersoonlijk, al zal dit voor sommigen een voordeel zijn. Het eten liet erg op zich wachten; we hebben gebruik (moeten) maken van de volledige drie uur. Bepaald eten kwam maar niet toe, en van 3-4 gerechten hebben we maar moeten aannemen dat die niet meer kwamen. We hadden makkelijk en veel liever slechts een uur gespendeerd. Vroeger is dit gelukt, vandaar mijn grote teleurstelling. Tot mijn grote spijt, willen we niet nogmaals zoveel tijd verliezen en zullen we in de toekomst eerder naar restaurants met een 'reguliere' werking bezoeken.

Jonas
Reviewed on: 17/02/2019
Jonas recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Het was lekker en verzorgd. Tevens vlotte bedie...

Het was lekker en verzorgd. Tevens vlotte bediening door de tablets.

Claudine L.
Reviewed on: 17/02/2019
Claudine L. recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Price/quality

Heel leuke zitplaats, lekker vers eten. Handig...

Heel leuke zitplaats, lekker vers eten. Handig met tablet bestellen. Kortom voor herhaling vatbaar.

Nieke S.
Reviewed on: 17/02/2019
Nieke S. recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Bediening snel, lekkere sushi en veel keuze...

Bediening snel, lekkere sushi en veel keuze

Bénédicte D.
Reviewed on: 17/02/2019
Bénédicte D. recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere, Price/quality

We zijn heel tevreden , het gaat heel vlot...

We zijn heel tevreden , het gaat heel vlot ,enkel een beetje communicatie naar de klanten toe mis ik wel ! Uw plaats wordt toegewezen en eten maar ... Maar dat is een persoonlijk gevoel.Het gebruik van de tablet om uw keuze door te sturen,is even wennen, maar blijkt een goede formule !! Verder zeker niks aan te merken! Toppertje !!

date score