Reviews for Yammi Yammi

743 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
8.1
743 reviews
date score
Helena
Reviewed on: 19/07/2020
Helena recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Heel lekker, proper, vriendelijk, snel, correct...

Heel lekker, proper, vriendelijk, snel, correcte prijs.

Freyja
Reviewed on: 17/07/2020

Vlotte correcte bediening. Door de...

Vlotte correcte bediening. Door de

Sara
Reviewed on: 17/07/2020
Sara recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Lekker eten. Heel snel bediend. Correcte prijs-...

Lekker eten. Heel snel bediend. Correcte prijs-kwaliteitsverhouding. Minpuntje: vlekken op zetels.

Lise
Reviewed on: 13/07/2020
Lise recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Ik dacht dat we 3 uur tijd hadden aangezien...

Ik dacht dat we 3 uur tijd hadden aangezien dit op de website stond. We zijn om 14u toe gekomen en moesten om 15u30 reeds buiten... Aangezien er een tijdsgat zat tussen lunch en diner nam ik aan dat dit wou zeggen dat we slechts ervoor moeten toekomen maar wel konden dooreten. Ik vind het ontzettend jammer dat dit niet duidelijker was...

Georges
Reviewed on: 12/07/2020
Georges recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

De hygiëne in deze tijd mag zeker beter, zo...

De hygiëne in deze tijd mag zeker beter, zo als de tafels beter ontsmetten en de stoelen, niet met eten in de hand klanten ontvangen

Michael
Reviewed on: 12/07/2020
Michael recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Snelle en vlotte service. Ik miste wel mijn...

Snelle en vlotte service. Ik miste wel mijn spekkoek maar das alles!

Marjolein
Reviewed on: 10/07/2020
Marjolein recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Vlotte service, heel aangenaam personeel, zeer...

Vlotte service, heel aangenaam personeel, zeer proper

Ruben
Reviewed on: 09/07/2020
Ruben recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere, Price/quality

Er is een nieuwe regel dat je maar 5 rondes...

Er is een nieuwe regel dat je maar 5 rondes mag bestellen terwijl er nog overal geadverteerd staat dat je onbeperkt kan genieten van de gerechten. We zijn dit te weten gekomen na het bestellen van een 6de ronde en de tablet zei ons dat we aan onze limiet zaten. Hierdoor hebben we heel wat gerechten laten liggen aangezien we soms rondes deden met maar 2 of 3 gerechten terwijl je voor 2 personen tot 10 gerechten per rond kan bestellen. Buiten dit hebben we dan ook nog eens 2 rondes niet aangekregen zonder enige uitleg waarom.

Koen
Reviewed on: 05/07/2020
Koen recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Het eten was lekker en de bestelling was elke...

Het eten was lekker en de bestelling was elke keer snel klaar. We moesten nooit lang wachten op ons eten

Angela
Reviewed on: 05/07/2020
Angela recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere, Price/quality

Wij zaten helemaal vooraan aan de deur aan...

Wij zaten helemaal vooraan aan de deur aan een tafel van 2 TE DICHT bij de andere 2 tafels. Geen 1,5m

date score