Reviews for Yammi Yammi

492 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
8.2
492 reviews
date score
jan
Reviewed on: 14/04/2019
jan recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Lekker eten en goede service zoals gewoonlijk...

Lekker eten en goede service zoals gewoonlijk

olivier
Reviewed on: 12/04/2019
olivier recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Zoals steeds heel lekker en perfect in orde....

Zoals steeds heel lekker en perfect in orde.

Leslie
Reviewed on: 11/04/2019
Leslie recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Price/quality

Lekkere sushi voor behoorlijke prijs!...

Lekkere sushi voor behoorlijke prijs!

Marouane
Reviewed on: 11/04/2019
Marouane recommends this restaurant for: Groups, Kids, Price/quality

Ik ben zeer tevreden. Zelf ga ik altijd voor...

Ik ben zeer tevreden. Zelf ga ik altijd voor 15:30, en dan duurt het totaal niet lang tot het eten er is. Ook het bestelsysteem is zeer simpel! Goede prijs van 17 euro!

Lumein
Reviewed on: 11/04/2019
Lumein recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Het was lekker zoals alle keren!...

Het was lekker zoals alle keren!

Christine
Reviewed on: 11/04/2019
Christine recommends this restaurant for: Groups, Kids, Price/quality

we zijn al veerschillen keren naar de Yammi...

we zijn al veerschillen keren naar de Yammi Yammi geweest en de laatste keer 10 april 2019 was minder geslaagd. De bediening was door sommige niet zo vriendelijk, we kregen niet gevraagde sushi en sommige gevraagde sushi niet gekregen. We vonden ook dat de porties rijst vrij groot waren in verhouding met de vis en of groentjes. Maar..... we komen wel nog eens terug. Iedereen heeft wel eens een slechte dag. de kleinkinderen waren in elk geval tevreden.

Tchesca D.
Reviewed on: 08/04/2019
Tchesca D. recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

lekkere sushi en aangename bediening...

lekkere sushi en aangename bediening

Evelyne
Reviewed on: 08/04/2019
Evelyne recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Het eten was heel lekker. We gingen op zaterdag...

Het eten was heel lekker. We gingen op zaterdagavond dus was wel enorm druk. Soms moesten we vrij lang wachten op onze bestelling, zeker als er warme gerechten besteld werden. Dit was wel jammer. Maar buiten dit gezien zeker een aanrader!

Shauni
Reviewed on: 07/04/2019
Shauni recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Wij hebben hartstikke lekker gegeten niks over...

Wij hebben hartstikke lekker gegeten niks over te klagen maar bij iedere ronde dat we bestelde ontbraken en 3 dingen. Ook hebben we zeker 45 minuten moeten wachten op iedere ronde gevuld met eten. Geen idee of dit door de drukte kwam.. maar als ze de drukte niet aan kunnen, moeten ze meer mensen inzetten. Als ik voor deze zaterdag een cijfer tussen 0 en 10 moet geven is het een 6.5

Ella C.
Reviewed on: 07/04/2019
Ella C. recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

De zaalmedewerkers zijn heel onvriendelijk....

De zaalmedewerkers zijn heel onvriendelijk. De helft van wat bestelt werd is nooit geserveerd. 1 portie loempia's is 3 stuks, maar als je er twee bestelt krijg je 5 stuks? Het is zogezegd all you can eat in 5 rondes, maar als je de helft niet krijgt heb je nauwelijks genoeg. Wanneer je bij het betalen daar iemand over aanspreekt krijg je het excuus dat het 'druk' was en dat hij de achterstallige gerechten nog zal bestellen. Na 2uur hoeft dit niet meer. Dit is nu al de tweede keer dat dit voorvalt en het zal ook de laatste keer geweest zijn.

date score