Reviews for Yammi Yammi

685 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
8.1
685 reviews
date score
VALERIE
Reviewed on: 14/03/2020
VALERIE recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Price/quality

Al meermaals bij Yammi Yammi gaan eten en deze...

Al meermaals bij Yammi Yammi gaan eten en deze keer was het opnieuw heel lekker. Ook het feit dat ik online kon reserveren, de volgende dag nog wijzigingen kon doorgeven en het ontvangen van een herinnering de dag voor ons etentje vind ik top service.

Channie
Reviewed on: 14/03/2020
Channie recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Het eten was zeer lekker maar service van het...

Het eten was zeer lekker maar service van het personeel trok op niets.

Christiane
Reviewed on: 14/03/2020
Christiane recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Snelle bediening,aangename sfeer,super lekker...

Snelle bediening,aangename sfeer,super lekker eten en tof concept! Een aanrader!!❤

Brenda
Reviewed on: 11/03/2020
Brenda recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Wij waren tevreden omdat de het prijs kwaliteit...

Wij waren tevreden omdat de het prijs kwaliteit was.

Ive
Reviewed on: 09/03/2020
Ive recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Waren met een groep van 13 personen en zijn...

Waren met een groep van 13 personen en zijn de hele avond snel en correct bediend. Onze vragen werden steeds vriendelijk beantwoord en ook de afrekening verliep heel vlot. Sommige personeelsleden waren nu en dan iets TE enthousiast met opdienen (bordjes die bijna op elkaar gezet werden of op tafel 'gegooid' werden).

Birgitt
Reviewed on: 09/03/2020
Birgitt recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere, Price/quality

zeer vlotte bediening, heel lekker eten. prijs...

zeer vlotte bediening, heel lekker eten. prijs kwaliteit zeker een aanrader !!

Nick
Reviewed on: 07/03/2020
Nick recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Zeer lekkere sushi en tof concept. De bediening...

Zeer lekkere sushi en tof concept. De bediening kan vriendelijker.

Christel
Reviewed on: 07/03/2020
Christel recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Vlotte en vriendelijke bediening. Er is rekenin...

Vlotte en vriendelijke bediening. Er is rekening gehouden met mijn vraag om een rustig plaatsje te krijgen. Ondanks de vele aanwezigen voelde het toch niet benauwd, ruim en zeker genoeg plaats.

Céline
Reviewed on: 02/03/2020
Céline recommends this restaurant for: Groups

Heel trage service (45 minuten gewacht na beste...

Heel trage service (45 minuten gewacht na bestelling en dan pas 2 gerechten gekregen van de bestelde 15). Sushirijst was heel droog en een tal van de gerechten waren smakeloos. Akoestiek van een refter. Omkadering heel ongezellig, allemaal op een rijtje en koude verlichting. Heel veel goede reclame gehoord ervoor, maar niet zeker of ik het nog een kans geef in de toekomst.

Hugo
Reviewed on: 01/03/2020
Hugo recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

We zin er al dikwijls geweest ,Woensdag terug...

We zin er al dikwijls geweest ,Woensdag terug eer lekker en democratische prijzen en vriendelijk personeel

date score