Reviews for Spoorloos Perron

455 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
8.6
455 reviews
date score
Marc
Reviewed on: 26/09/2020
Marc recommends this restaurant for: Business lunch/dinner, Price/quality

het lekkere Oostends vispannetje smaakte me...

het lekkere Oostends vispannetje smaakte me rijkelijk!

Walter
Reviewed on: 23/09/2020
Walter recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Lekkere Gentse stoverij!...

Lekkere Gentse stoverij!

Tim
Reviewed on: 23/09/2020
Tim recommends this restaurant for: Couples

Vlotte bediening, lekker eten aan een juiste...

Vlotte bediening, lekker eten aan een juiste prijs.

Jürgen
Reviewed on: 22/09/2020
Jürgen recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Suuuuper lekkere lunch én een mega vlotte én...

Suuuuper lekkere lunch én een mega vlotte én sympathieke bediening... wat moet een mens nog meer hebben

Jolien
Reviewed on: 21/09/2020
Jolien recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Lekker en gezellig!...

Lekker en gezellig!

Dominique
Reviewed on: 20/09/2020
Dominique recommends this restaurant for: Groups, Kids, Gastronomy, Price/quality

Vlotte,vriendelijke bediening Leuke,veilige...

Vlotte,vriendelijke bediening Leuke,veilige omgeving Heel lekker eten. Mooie porties voor een mooie prijs!!! We komen er heel graag!!!

Ilse
Reviewed on: 19/09/2020
Ilse recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Ruim terras (coronaproof tafelen dus), lekker...

Ruim terras (coronaproof tafelen dus), lekker eten en bijzonder vriendelijke mensen. Zelfs al dronken we niets meer, dan nog mochten we op het terras blijven zitten terwijl men de zaak opruimde.

Erwin
Reviewed on: 19/09/2020
Erwin recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

De dagschotel "mosselen op Provenciaalse wijze...

De dagschotel "mosselen op Provenciaalse wijze " was een voltreffer met een Kapittel van het vat was het "af"

Werner
Reviewed on: 15/09/2020
Werner recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

prijs kwaliteit heerlijke lunch...

prijs kwaliteit heerlijke lunch

marleen
Reviewed on: 15/09/2020
marleen recommends this restaurant for: Business lunch/dinner

Superlekker en vlotte bediening, doe zo voort!...

Superlekker en vlotte bediening, doe zo voort!

date score