Reviews for Midtown Grill

243 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
8.3
243 reviews
date score
Martine
Reviewed on: 23/11/2019
Martine recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Price/quality

Lekker eten, stijlvolle en zeer vriendelijke...

Lekker eten, stijlvolle en zeer vriendelijke bediening. Gezellig. Was een zeer aangename kennismaking.

Annick
Reviewed on: 23/11/2019
Annick recommends this restaurant for: Couples, Business lunch/dinner, Price/quality

Genoten van 'Ontbijt met bubbels' via een gesch...

Genoten van 'Ontbijt met bubbels' via een geschenkbox. De service was uitstekend, warm en hartelijk! Keuze aan het buffet was zeer gevarieerd, het buffet werd regelmatig en voldoende aangevuld. Lekkere, verse producten en voor elk wat wils. Super!

Elke
Reviewed on: 18/11/2019
Elke recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

De ontvangst en bediening waren heel vriendelij...

De ontvangst en bediening waren heel vriendelijk. Het was erg druk, maar toch werd alles feilloos en professioneel in goede banen geleid. Het buffet was zeer uitgebreid en intercontinentaal; voor elk wat wils. Heel leuk en origineel vond ik het dat je je eigen wafeltjes kunt bakken. Het was een heel fijne ervaring en voor herhaling vatbaar.

Paul
Reviewed on: 17/11/2019
Paul recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Uitstekend Restaurant !!! Wij hebben gegeten...

Uitstekend Restaurant !!! Wij hebben gegeten met vier personen. De bediening was prima en super vriendelijk. De steak was super mals - cocktails en wijn waren heerlijk. Het restaurant is een absolute aanrader. Wij keren zeker terug !!!

Katrien
Reviewed on: 16/11/2019
Katrien recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Leuke sfeer, vlotte bediening. Verrassende...

Leuke sfeer, vlotte bediening. Verrassende en lekkere gerechten. Veel succes!

franky
Reviewed on: 15/11/2019
franky recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

The best restaurant experience I had in a while...

The best restaurant experience I had in a while. Price / quality is perfect and the service was great.

Wouter
Reviewed on: 15/11/2019
Wouter recommends this restaurant for: Business lunch/dinner, Gastronomy

Zeer correcte bediening, prachtig zicht naar...

Zeer correcte bediening, prachtig zicht naar buiten, mooie inrichting, en vooral lekker eten.

Anke
Reviewed on: 12/11/2019
Anke recommends this restaurant for: Couples, Kids, Trendy atmosphere

Uitgebreid ontbijt met heerlijke pistolets...

Uitgebreid ontbijt met heerlijke pistolets en koeken. Heel vriendelijk onthaal en bediening

Luc
Reviewed on: 12/11/2019
Luc recommends this restaurant for: Groups, Business lunch/dinner

I had a filet pur with foie gras. The foie...

I had a filet pur with foie gras. The foie gras was really overgrilled. The toast on which it was presented, was burned. . I had 2 espresso's. The second was came very fast, but was cold. Very strange.

franky
Reviewed on: 03/11/2019
franky recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Super bediening, lekker eten, en goede wijn....

Super bediening, lekker eten, en goede wijn. De kelner war uitermate goed, we komen zeker terug.

date score