Reviews for Midtown Grill

237 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
8.3
237 reviews
date score
Ineke
Reviewed on: 02/12/2019
Ineke recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Professionele bediening, heel lekker eten en...

Professionele bediening, heel lekker eten en een aangenaam kader. Komen zeker terug............

Aaron
Reviewed on: 29/11/2019

Eten, bediening en ruimte waren dik in orde....

Eten, bediening en ruimte waren dik in orde.

An-Sofie
Reviewed on: 28/11/2019
An-Sofie recommends this restaurant for: Groups, Business lunch/dinner, Gastronomy

Leuke optie 15 euro drankjes, veel waar voor...

Leuke optie 15 euro drankjes, veel waar voor je geld! Ontzettend vriendelijke bediening, we kregen een heel mooie tafel aan het raam. Sprookjesachtig tafereel, dat uitzicht op de verlichte graslei. Aanpassingen voor vegetariër, zeer attent. Het eten was een ware sensatie! Een bom aan smaken (ik nam als hoofdgerecht vlees, de heilbot bracht minder euforie aan tafel). Werkelijk een aanrader!

Geert
Reviewed on: 26/11/2019
Geert recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Mooie locatie,vriendelijk personeel,lekker...

Mooie locatie,vriendelijk personeel,lekker en genoeg van alles

Martine
Reviewed on: 23/11/2019
Martine recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Price/quality

Lekker eten, stijlvolle en zeer vriendelijke...

Lekker eten, stijlvolle en zeer vriendelijke bediening. Gezellig. Was een zeer aangename kennismaking.

Annick
Reviewed on: 23/11/2019
Annick recommends this restaurant for: Couples, Business lunch/dinner, Price/quality

Genoten van 'Ontbijt met bubbels' via een gesch...

Genoten van 'Ontbijt met bubbels' via een geschenkbox. De service was uitstekend, warm en hartelijk! Keuze aan het buffet was zeer gevarieerd, het buffet werd regelmatig en voldoende aangevuld. Lekkere, verse producten en voor elk wat wils. Super!

Elke
Reviewed on: 18/11/2019
Elke recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

De ontvangst en bediening waren heel vriendelij...

De ontvangst en bediening waren heel vriendelijk. Het was erg druk, maar toch werd alles feilloos en professioneel in goede banen geleid. Het buffet was zeer uitgebreid en intercontinentaal; voor elk wat wils. Heel leuk en origineel vond ik het dat je je eigen wafeltjes kunt bakken. Het was een heel fijne ervaring en voor herhaling vatbaar.

Paul
Reviewed on: 17/11/2019
Paul recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Uitstekend Restaurant !!! Wij hebben gegeten...

Uitstekend Restaurant !!! Wij hebben gegeten met vier personen. De bediening was prima en super vriendelijk. De steak was super mals - cocktails en wijn waren heerlijk. Het restaurant is een absolute aanrader. Wij keren zeker terug !!!

Katrien
Reviewed on: 16/11/2019
Katrien recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Leuke sfeer, vlotte bediening. Verrassende...

Leuke sfeer, vlotte bediening. Verrassende en lekkere gerechten. Veel succes!

Ineke
Reviewed on: 15/11/2019
Ineke recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

The best restaurant experience I had in a while...

The best restaurant experience I had in a while. Price / quality is perfect and the service was great.

date score