Reviews for Midtown Grill

269 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
8.4
269 reviews
date score
Yvan
Reviewed on: 13/06/2021
Yvan recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Steeds Super goede bediening....

Steeds Super goede bediening.

Ronny
Reviewed on: 12/06/2021
Ronny recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Een echte aanrader! Zeer lekker! Zeer goede...

Een echte aanrader! Zeer lekker! Zeer goede service! Ons zien ze zeker nog terug

lamusse
Reviewed on: 25/10/2020
lamusse recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Very very good meal. Service perfect. Chief...

Very very good meal. Service perfect. Chief kitchen very competent. Value for money. To be recommended

Imke Roels
Reviewed on: 05/10/2020
Imke Roels recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Het was zeer lekker en de service was ook heel...

Het was zeer lekker en de service was ook heel goed.

Karolien
Reviewed on: 03/10/2020
Karolien recommends this restaurant for: Business lunch/dinner

Lunchmenu - super kwaliteit /prijs - heerlijke...

Lunchmenu - super kwaliteit /prijs - heerlijke bereiding!

Kris
Reviewed on: 01/10/2020
Kris recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Calm and beautiful environment to have dinner...

Calm and beautiful environment to have dinner with friends or family enabling a good conversation.

Evelien
Reviewed on: 28/09/2020
Evelien recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Gastronomy, Price/quality

Zeer vriendelijke ontvangst. Vlotte bediening....

Zeer vriendelijke ontvangst. Vlotte bediening. Fijn en heel lekker gegeten. Heel netjes in Corona tijd.

Els
Reviewed on: 21/09/2020
Els recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Nice environment, very kindly staff, nice food!...

Nice environment, very kindly staff, nice food! We could even park our bicycles in the garage what we appreciated

kamiel
Reviewed on: 20/09/2020

Onbijt deluxe met vivabox voor vier personen...

Onbijt deluxe met vivabox voor vier personen niet uitgebreid genoeg voor de prijs

Bert
Reviewed on: 13/09/2020
Bert recommends this restaurant for: Couples, Business lunch/dinner

Wij hadden dit restaurant specifiek uitgekozen...

Wij hadden dit restaurant specifiek uitgekozen omwille van het aanbod aan dry-aged steaks en de positieve recensies hierop, dagen op voorhand een reservatie gemaakt gezien ons verblijf te Gent en bijgevolg watertandend uitgekeken naar die avond. Helaas bij bestelling kregen we te horen dat het menu met de dry-aged steaks pas vanaf maandag opnieuw zou worden aangeboden gezien de betreffende chef pas dan terug actief is. Zeer teleurstellend en in mijn opzicht een domme fout om een menu online aan te bieden terwijl die nog niet beschikbaar is. Alle lof trouwens voor kelner Gregory die een perfecte service levert met een zelden geziene vakkennis en beleefdheid, misschien wel het overwegen waard om het management van deze zaak aan hem over te laten, we kunnen er alleen maar wel bij varen.

date score