Very Good 8.4 Score based on 6 reviews

TRIO'S
TRIO'S
TRIO'S
TRIO'S
TRIO'S
TRIO'S

Trio's

Donkersteeg 26 9000 GHENT

Kitchen

Regional cuisine

Closing days

Tuesday, Wednesday

Contact

Show phone number Email Website

About this restaurant

Restaurant Trio’s is aan zijn derde generatie toe. Luc Multael nam in 1982 de fakkel over van zijn vader in de keuken, terwijl zijn vrouw Nancy Devreese de taak als gastvrouw overnam van haar schoonmoeder.


Van meet af aan staan de dagverse palingbereidingen: gebakken, met roomsaus, op provencaalse wijze en in 't groen vooraan op het programma. Eveneens zijn de klassiekers zoals huisbereide garnaal- en kaaskroketten, diverse mosselbereidingen en natuurlijk de Gentse specialiteiten: waterzooi van kip, waterzooi van vis en konijn met pruimen de trots van deze zaak.


Kortom, Trio’s is een vaste waarde in de Gentse gastronomie. Restaurant Trio’s is het op één na oudste restaurant van Gent en het heeft zijn naam te danken aan de wereldberoemde rij van drie torens: de Sint-Niklaaskerk, het Belfort en de Sint-Baafscathedraal. Trio’s is gelegen in de Donkersteeg van wat, alle verhoudingen in acht genomen, zowat de Gentse rue des Bouchers is.
facebook

Info

Payment methods American Express, Diners Club, Master Card, Visa

6 persons have written a review about TRIO'S

By sharing your experience, you help users make their choice

Review score

8.4 Based on 6 reviews
Service
Quality
Atmosphere
placeholder
Daphne Blonk-Hermans
0 Favorites
1 Review
Reviewed on 20/05/2015

Fantastisch eten, maar in alle opzichten zeer...

Het eten in Trio's is in één woord: GEWELDIG! Alles is zelf gemaakt, en even lekker. Wij aten Gentse stoverij, met zelfgemaakte appelmoes. Het vlees was zeer zacht en viel helemaal uit elkaar. De stoof was zeer goed op smaak. Ook aten wij konijn in een heerlijke saus met pruimen. Het vlees viel zo van het bot en was zeer zacht en niet droog. Beide gerechten zijn zoals oma ze maakte... Eenzelfde hoeveelheid van beide gerechten werd in schaaltjes op warmhouders op tafel gezet, samen met friet en slaatjes. Heerlijk, (te) veel, en zeker niet te duur. Maar... de entourage is samen te vatten als : ouderwets en gedateerd. De aankleding van het restaurant is niet gezellig. Oude, maar geen mooie, plavuizen vloer, houten stoelen, oubollige schilderijen en bloempotten, uitgebloeide tulpen en veel te fel licht. De opmaak van de borden kan verbeterd. Dan hoeven er ook geen metalen schaaltjes op warmhouders meer op tafel. Met een beetje aanpassing in interieur, aankleding en uitstraling trekt Trio's vast en zeker meer gasten dan het tegenover gelegen nieuwe Argentijnse restaurant. Aan het eten ligt het in ieder geval niet!

Alexis Walckiers
0 Favorites
1 Review

This place is an incredible discovery. Besides...

This place is an incredible discovery. Besides a nice regional cuisine, the real attraction are the wines. You can get very nice 95 Bordeaux for less than 30 euros; incredible. We had a 99 Lalande de Pommerol for 26.5! Service is sometimes a bit overloaded; food is nothing very original but good; wines are INCREDIBLE!

dany allemeersch
0 Favorites
1 Review

we gaan geregeld uit eten.... wat een verassing...

we gaan geregeld uit eten.... wat een verassing!!!!!! een ongelooflijk lekkere eerlijke keuken!!!!!!!! vriendelijke bediening van mevrouw, en een culinair woordje met de chef... EEN AANRADER!!!!!!!!! zou zeggen..... kom je in Gent, vergeet niet langs te gaan!!!!

JANINE BOGAERT
2 Favorites
11 Reviews

correctge keuken - vriendelijjke bediening...

correctge keuken - vriendelijjke bediening

kris Arnould
3 Favorites
3 Reviews

Un très bon resto à recommander quand on est...

Un très bon resto à recommander quand on est à Gand!!! La cuisine super, la qualité, très bien. Le serveur impecc.

Ivan Huyghe
0 Favorites
1 Review

Prima restaurantje met een (h)eerlijke traditio...

Prima restaurantje met een (h)eerlijke traditionele keuken, bereid met zorg en kwaliteitsingrediënten. De vers gehakte steak en de waterzooi zijn aan te bevelen. Hier ga je nooit met honger van tafel.

Alle beoordelingen van dit restaurant