Kitchen
Budget
€€
Closing days
Tuesday, Wednesday
Contact
Show phone number Email Website
View all restaurant details
Review score
8.4 Based on 6 reviews
Service
Quality
Atmosphere
6 people have written a review about this restaurant
By sharing your experience, you help users make their choice
 
placeholder
Blonk
Reviewed on: unknown

Fantastisch eten, maar in alle opzichten zeer...

Het eten in Trio's is in één woord: GEWELDIG! Alles is zelf gemaakt, en even lekker. Wij aten Gentse stoverij, met zelfgemaakte appelmoes. Het vlees was zeer zacht en viel helemaal uit elkaar. De stoof was zeer goed op smaak. Ook aten wij konijn in een heerlijke saus met pruimen. Het vlees viel zo van het bot en was zeer zacht en niet droog. Beide gerechten zijn zoals oma ze maakte... Eenzelfde hoeveelheid van beide gerechten werd in schaaltjes op warmhouders op tafel gezet, samen met friet en slaatjes. Heerlijk, (te) veel, en zeker niet te duur. Maar... de entourage is samen te vatten als : ouderwets en gedateerd. De aankleding van het restaurant is niet gezellig. Oude, maar geen mooie, plavuizen vloer, houten stoelen, oubollige schilderijen en bloempotten, uitgebloeide tulpen en veel te fel licht. De opmaak van de borden kan verbeterd. Dan hoeven er ook geen metalen schaaltjes op warmhouders meer op tafel. Met een beetje aanpassing in interieur, aankleding en uitstraling trekt Trio's vast en zeker meer gasten dan het tegenover gelegen nieuwe Argentijnse restaurant. Aan het eten ligt het in ieder geval niet!

Alexis
Reviewed on: unknown

This place is an incredible discovery. Besides...

This place is an incredible discovery. Besides a nice regional cuisine, the real attraction are the wines. You can get very nice 95 Bordeaux for less than 30 euros; incredible. We had a 99 Lalande de Pommerol for 26.5! Service is sometimes a bit overloaded; food is nothing very original but good; wines are INCREDIBLE!

dany
Reviewed on: unknown

we gaan geregeld uit eten.... wat een verassing...

we gaan geregeld uit eten.... wat een verassing!!!!!! een ongelooflijk lekkere eerlijke keuken!!!!!!!! vriendelijke bediening van mevrouw, en een culinair woordje met de chef... EEN AANRADER!!!!!!!!! zou zeggen..... kom je in Gent, vergeet niet langs te gaan!!!!

JANINE
Reviewed on: unknown

correctge keuken - vriendelijjke bediening...

correctge keuken - vriendelijjke bediening

kris
Reviewed on: unknown

Un très bon resto à recommander quand on est...

Un très bon resto à recommander quand on est à Gand!!! La cuisine super, la qualité, très bien. Le serveur impecc.

Ivan
Reviewed on: unknown

Prima restaurantje met een (h)eerlijke traditio...

Prima restaurantje met een (h)eerlijke traditionele keuken, bereid met zorg en kwaliteitsingrediënten. De vers gehakte steak en de waterzooi zijn aan te bevelen. Hier ga je nooit met honger van tafel.

All reviews of this restaurant