Kitchen
Budget
€€€
Closing days
Sunday, Saturday noon
Contact
Show phone number Email
View all restaurant details
Review score
8.4 Based on 7 reviews
Service
Quality
Atmosphere
7 people have written a review about this restaurant
By sharing your experience, you help users make their choice
 
Hendrik
Reviewed on: unknown

Authentieke no-nonsense bistro met een aantrekk...

Authentieke no-nonsense bistro met een aantrekkelijke menu- en wijnkaart waarop voor elk wat wils is te vinden. Professionele en bijzonder attente bediening en een aangename sfeer. Ideaal voor een gezellige lunch als voor een romantische avond.

placeholder
martien
Reviewed on: unknown

HEERLIJK. Aangename, ongedwongen ontvangst...

HEERLIJK. Aangename, ongedwongen ontvangst door de zwierige ober, van wie je onmiddellijk zou denken dat hij de eigenaar is. Niets is minder waar. De ietwat bescheiden maar schitterende kok in zijn piepkleine open keuken is eigenaar van dit (h)eerlijke pand. Voor de mergpijpjes als voorgerecht(drie mooie, grote, overlangs doorgesneden stuks) doe je een moord! Eerlijk geprijsd, schitterende suggesties (zowel fazant als "stoemp royal"!) en een mooie, evenwichtige wijnkaart. Een adresje om te koesteren!!!

Monique
Reviewed on: unknown

Steendam 66 op een maandagavond bezocht. Het...

Steendam 66 op een maandagavond bezocht. Het was niet de bedoeling om uitgebreid te eten - het restaurant noemt zichzelf trouwens een brasserie. Het eten was echt lekker. Wel enorm spijtig dat de ober heel onvriendelijk was en ons ook constant wijn bijschonk terwijl we meer dan een uur op ons gerecht hebben moeten wachten. Tegen de tijd dat we de vis kregen, was onze laatste wijn niet meer koel. De kok is blijkbaar alleen voor 18 restaurantbezoekers - dus vrij lange wachttijden. Om de avond af te ronden kreeg ik mijn jas terug met losgescheurde lus en voering. Ondanks het lekkere eten zal ik er toch nooit meer teruggaan.

Bart
Reviewed on: unknown

Na diverse goede kriteken gehoord te hebben,...

Na diverse goede kriteken gehoord te hebben, zijn we met vrienden deze bistro gaan ontdekken. "Bisto" staat hier eigenlijk enkel voor het perfecte franse bistro kader met zijn ongedwongen vlotte sfeer en voor de mooie kaart met typische bistrot gerechten. Maar daar houdt de vergelijking op. Je mag Steendam 66 eigenlijk kwalitatief vergelijken met zeer hoogstaande restaurants. Zeker aan te raden vor wie eens lekker "anders" wil gaan eten.

kristian
Reviewed on: unknown

ik heb mijn stek gevonden. Lekker, gezellig,...

ik heb mijn stek gevonden. Lekker, gezellig, pitoresk interieur, niet duur-nietgoedkoop. Op de kaart (krijtbord) staan gerechten die je zelden ergens op de kaart ziet maar toch onwaarschijlijk lekker zijn. Mijn favorieten zijn de mergpijpjes, de rosbief en de gambas. Doe zo voort jongeman !!

Marc
Reviewed on: unknown

Werkelijk een van de gezelligste bistrootjes...

Werkelijk een van de gezelligste bistrootjes die ik ooit al bezocht heb. Zeer persoonlijke en hartelijke bediening door iemand die jaren als Maître D in het ISPC gewerkt heeft, beschikt dus over 100% warenkennis. Ook leuk, de jonge kok kwam toen we ons installeerden uit zijn keuken om ons heel vriendelijk te verwelkomen. De kaart van de dag staat met krijt op wandborden rondom. Het devies is "levende vers". Vaste toppers zijn volgens Chef Bolle de Pomme Moskovite (met 30gr Oscietra kaviaar), Tong in Madeirasaus, Rosbief!, maar ook mergpijpjes, wilde gamba's (hadden we als voorgerecht, súper!) Als hoofdgerecht namen we Noorse Skrei (een superkabeljauw die slechts één maand per jaar gevangen mag worden), hééééééééérlijk klaargemaakt met een pureetje en een Hollandaise op wat gestoofde prei) Werkelijk top! Dit wordt een vaste stek.

Geert
Reviewed on: unknown

Ondertussen al 2 keer gepasseerd bij "Bolle"...

Ondertussen al 2 keer gepasseerd bij "Bolle" en genoten van de lekkere gerechten, met een vleugje herinnering aan grootmoeders keuken. Leuke en correcte bediening, eerlijke keuken, lekkere wijn en warm interieur. Een aanrader! Succes toegewenst!

All reviews of this restaurant