Al Castello

update restaurant details
Geldmunt 2 9000 GHENT

Kitchen

Italian

Closing days

Wednesday, Thursday noon

Contact

Show phone number Email

Info

Payment methods Master Card, Visa

8 persons have written a review about AL CASTELLO

By sharing your experience, you help users make their choice

Review score

8.5 Based on 8 reviews
Service
Quality
Atmosphere
Patricia Buyle
2 Favorites
1 Review

top

super restaurant lekker eten en een goede bediening men moet wel reserveren anders heb je geen plaats

Stijn Baert
33 Favorites
40 Reviews

Mijn vorige recensie is/was aan een update...

Mijn vorige recensie is/was aan een update toe. Restaurant is ondertussen vernieuwd en dit komt 't kader ten goede. Goed adres om met groep te gaan of voor een snelle hap (pizza,...) niet voor de fijne Italiaanse gastronomie. Prima prijs/kwaliteitsverhouding!

Sophie Cocquyt
0 Favorites
1 Review

Dit is zonder twijfel de beste Italiaan in...

Dit is zonder twijfel de beste Italiaan in town ! Het aperitief maison is al een heerlijke verrassing. De rest van het menu laat je steevast watertanden : overheerlijke pizza's die vaak groter zijn dan je bord, klassieke pasta's, huisgemaakte tiramisu en sabayon met ijs en als afsluiter een lekkere lemoncello. Een schitterend uitzicht op het Gravensteen en een vriendelijke bediening. Een echte aanrader dus!

Jurgen Segers
17 Favorites
23 Reviews

Ouderwetse italiaan waarbij de patron aan de...

Ouderwetse italiaan waarbij de patron aan de pizza-oven staat. Inrichting stelt niet veel voor maar het zit altijd vol, wat wijst op kwaliteit. De pizza's waren copieus en zeer lekker. Wij zaten dicht bij de ingang/pizza-oven wat voor wat extra ambiance zorgt. Minpunt: twee kettingrokers aan het tafeltje naast ons. Voor mij mogen ze alle restaurants rookvrij maken, maar dat is natuurlijk andere discussie...

Ann Van Doren
1 Favorites
1 Review

De sfeer is prima, vriendelijke bediening,...

De sfeer is prima, vriendelijke bediening, veel trouwe klanten ook maar het eten was een ontgoocheling. We starten met ons lievelingsvoorgerecht: melanzana di parmigiani (of anders geschreven), een gegrilde aubergineschotel met mozarella en tomaten. Normaal zit dit in een ovenschotel, deze versie werd in een soepbord opgediend. De ingrediënten waren in het bord geschikt en in de oven geplaast maar zonder veel kruiden, olijfolie of tomatensaus. Veel smaak had het geheel niet. Daarna een pizza voor mijn man en een pasta met gamba's voor mij. De kok heeft blijkbaar schrik om kruiden te gebruiken. Mijn pasta, origineel geserveerd in aluminiumfolie, was ronduit flauw van smaak en bovendien een veel te kleine portie. De pizza was ook héél braaf alhoewel je van tonno en rucola wat meer verwacht. Al bij al een ontgoochelend verjaardagsdinertje.

Lieven De Smet
0 Favorites
1 Review

De beste plaats voor een overheerlijke pizza...

De beste plaats voor een overheerlijke pizza of ander italiaans gerecht. Je kan er trouwens ook een gewone steak met pasta krijgen. Een betere pizza heb ik nog nergens anders gegeten. Een gezellig familierestaurant, uitgebaat door een familie met italiaanse oorsprong. De uitbater 'Pino' bakt de overheerlijke verse pizza's waar je het kan zien, samen met zijn typisch italiaans temperament. De oudste zoon staat in de keuken aan het fornuis. De bediening gebeurd door nog een zoon, zijn dochter en schoondochter. De pizza's zijn groter dan je bord. Ook de desserts en voorgerechten zijn overheerlijk. Een aanrader voor wie in Gent eens gezellig italiaans wil eten. Het is aangeraden om vooraf te reserven, maar geen must.

Stijn Baert
33 Favorites
40 Reviews

Bij "Pino" kan je altijd terecht voor een lekke...

Bij "Pino" kan je altijd terecht voor een lekkere pizza (probeer zeker eens de crudaiola met parmaham of met tonijn)! Tevens wordt dit uitgebaat door één familie en dit komt de sfeer enkel ten goede! Kortom, de place to be voor een snelle Italiaanse hap!

Andy Deketelaere
8 Favorites
11 Reviews

Een van de betere pizza-restaurants waar ik...

Een van de betere pizza-restaurants waar ik geweest ben... was maandagavond, en zat stampvol.... pizza groter dan het bord, vers klaargemaakt waar je het ziet... en lekker, wat wil een mens nog meer ???

Alle beoordelingen van dit restaurant