placeholder
Kitchen
Budget
€€
Contact
Show phone number
View all restaurant details
Review score
8.9 Based on 27 reviews
Service
Quality
Atmosphere
27 people have written a review about this restaurant
By sharing your experience, you help users make their choice
 
Lieve
Reviewed on: unknown

Tjongejonge, wat een smaakfestijn!

Dit restaurant beantwoordt volledig aan de visie: je voelt je er helemaal thuis (heel vriendelijke service, veel uitleg zonder capsones) én je ervaart de open keuken als een gezelligheidsfactor extra (het zacht klinken en kletsen van pannen en potten zijn als achtergrondmuziek). Zoals thuis dus en wat een heerlijk menu! We lunchten er (all-in) en dat was een topervaring: alle ingrediënten (tarbot, kalfs) puik op smaak, mateloos versierd en smaakgevarieerd met heel speciale groenten en bloemen. De bijgeleverde broodjes (proef boekweit met spek!) top. Elk bord een schilderijtje. De bijhorende wijnen sloten naadloos bij de tientallen smaakbommen aan (heerlijk ook dat Hongaars dessertwijntje!) Het kost wat, maar in dit geval heel terecht; om zéker nog een keer terug te gaan.

Kris
Reviewed on: unknown

heel speciale verwenning

ons bezoek aan het restaurant viel enorm mee. De ontvangst was heel warm en aangenaam. Onze keuze werd volledig gerespecteerd en ons menu werd bijgestaan door heel lekkere wijnen. Elk bord werd heel mooi aangekleed, het eten was zeer lekker, maar ik had persoonlijk iets meer kunnen eten. Dat is wel een bagatel want we gaan zeker voor een derde keer terugkomen.

Bernard
Reviewed on: unknown

Zeer mooie culinaire ontdekkingen. Daar kunnen...

Zeer mooie culinaire ontdekkingen. Daar kunnen nog vele koks een puntje aan zuigen. Toponthaal door de gastvrouw. Zeer gul met de wijnen (bij de formule met wijnen).

CARINE
Reviewed on: unknown

Subliem, schitterend over heel de lijn, food,...

Subliem, schitterend over heel de lijn, food, service,interieur, alles! Zeker een aanrader voor fijnproevers!!! Zeer vriendelijke mensen en schitterende bediening. Het eten is Hemels!!! DOEN!!

Patrick
Reviewed on: unknown

We zijn hier als koningen behandeld. We hebben...

We zijn hier als koningen behandeld. We hebben hier super lekker gegeten. Het was een geweldig menu. Jammer dat we de enige twee klanten waren in de zaak die avond. Jammer voor de kok maar niet voor ons. We hebben een service gehad om U tegen te zeggen. Het eten was echt geweldig. We moeten zeker terug gaan. Een aanrader!

Nadine
Reviewed on: unknown

Een supervriendelijke ontvangst bij ons eerste...

Een supervriendelijke ontvangst bij ons eerste bezoek aan De Kwizien. Een heerlijke menu, mooi in evenwicht met fantastische smaken. De speciale behoeften ivm allergiën voor gluten en melkproducten waren geen probleem en menu was aangepast zonder in te boeten aan kwaliteit of originaliteit. Enige minpuntje was het koppeltje aan het tafeltje naast ons dat de hele avond zat te ruziën, maar daar hebben we ons niet door laten storen en zijn tevreden en voldaan naar huis gekeerd. Hier komen we zéker terug !

Nickmans
Reviewed on: unknown

Een adres om zeker naar terug te keren. Vriend...

Een adres om zeker naar terug te keren. Vriendelijke bediening, verrassende combinaties, erg lekker en mooi geserveerd, kortom; niets op aan te merken! Men zegge het voort.

ETIENNE
Reviewed on: unknown

Excellent restaurant. Enfin un bon restaurant...

Excellent restaurant. Enfin un bon restaurant où l'on peut manger des menus entiers autour du poisson. Très frais et au goût du jour. Bonne sélection de vin et très bon rapport qualité/prix. Mention spéciale pour l'accueil.

Maxime
Reviewed on: unknown

Aanrader ! Toevallig zijn we in dit restaurant...

Aanrader ! Toevallig zijn we in dit restaurant terecht gekomen, door carnaval was haast alles dicht. We hebben er geen spijt van gehad, integendeel. Heel fijne gerechten met aparte maar smaakvolle combinaties, perfecte sympatieke service van de gastvrouw, open keuken waar je de chef zijn creaties ziet maken. Mooi kader, beter dan je op website zou verwachten. Adresje om bij te houden.

Johan
Reviewed on: unknown

Wat wij hier op een mooie zondagmiddag gegeten...

Wat wij hier op een mooie zondagmiddag gegeten hebben was schitterend. De gerechten zijn van de hoogste kwaliteit en de presentatie is creatief, stijlvol maar niet overdreven. De wijnkeuze is onberispelijk. Deze zaak heeft een erg creatieve en open keuken waarvan het water je in de mond loopt. Ik kan deze zaak enkel maar aanbevelen.

All reviews of this restaurant