Land Van Gaasbeek

update restaurant details
Donkerstraat 41 1750 GAASBEEK
Budget
Closing days
Monday, Tuesday, Wednesday
Contact
Show phone number Email
View all restaurant details
Review score
8.4 Based on 14 reviews
Service
Quality
Atmosphere
14 people have written a review about this restaurant
By sharing your experience, you help users make their choice
 
placeholder
Ronny
Ronny recommends this restaurant for: Couples

lekker eten

lekker eten!!

houthuys
houthuys recommends this restaurant for: Groups, Kids, Gastronomy, Price/quality

Super adresje!

Sfeervol. Stijlvolle en vriendelijke bediening. Men voelt zich er meteen welkom. Cava wordt uitgeschonken aan tafel! Perfecte huisgemaakte garnaalkroketten. Witte wijn in een ijsemmer!Uitmuntende zalmfilet met perfect gegaarde asperges. Royale porties. Mooie uitgebalanceerde wijnkaart. Desserts zijn een streling voor het oog! Een echte aanrader. Dit is een super adresje! Hier mogen ze me nog eens verwachten!!

placeholder
Jean-Louis

Décevant et très lent

Si vous avez beaucoup de temps à perdre, avec une table dressée en mettant tout les couverts en tas., pas de Verres, ni de serviettes. Compote de pommes en boîtes, steak tartare trop épicé.

Geert

Zeer fijn restaurant waar je met alle warmte...

Zeer fijn restaurant waar je met alle warmte wordt ontvangen. Dit kan vaak letterlijk worden genomen, want in de winter wordt je niet alleen verwelkomd door de immer vriendelijke gastvrouw maar ook door een zalig knetterend haardvuur. De menu- en suggestiekaart bevatten zowel streekgerechten als meer zuiderse gerechten die telkens met de glimlach worden opgediend. Zeer goede wijnkaart met een uitstekende selectie van wijnen. Bij twijfel staat de gastvrouw je met plezier bij in het kiezen van de passende wijn. Dit is een aanrader, zulke restaurants missen we in de streek.

Hugo

Eenvoudige doch eerlijke keuken. Als het vol...

Eenvoudige doch eerlijke keuken. Als het vol is, boet de bediening aan vriendelijkheid in. "Ik ben hier de baas" vind ik als handelaar net niet door de beugel kunnen...

francis

bravo eten en service van een uitstekende kwali...

bravo eten en service van een uitstekende kwaliteit een absolute aanrader mooi terras voor de zomerdagen voorzien

vansolthom

zeer aangenaam kader-lekker eten-dame blanche...

zeer aangenaam kader-lekker eten-dame blanche perfect met warme hocolade

PATRICIA

BEN AL ENKELE KEREN MET MANLIEF EN KIND VAN...

BEN AL ENKELE KEREN MET MANLIEF EN KIND VAN 10 GAAN ETEN. HEEL VRIENDELIJK ONTHAAL EN LEKKER ETEN. VOORAL DE GEZELLIGE PLAATSEN BINNEN IN HET RUSTIEKE DECOR KONDEN ONS BEKOREN.

Inge

Dit restaurant bracht ons wat we er op basis...

Dit restaurant bracht ons wat we er op basis van de beschrijving op jullie website van verwacht hadden: goede streekkeuken aan een eerlijke prijs. Verder geen verrassingen niet in negatieve zin, maar ook niet in positieve zin. Onze kinderen betreurden de erbarmelijke staat van de speeltuin.

Bart

Het eten is van hoogstaande kwaliteit. Perfecte...

Het eten is van hoogstaande kwaliteit. Perfecte interactie tussen de traditionele Belgische en de Meditterane keuken. De vriendelijke bediening en de gezelligheid van het restaurant zorgen er mede voor dat "het Land van Gaasbeek " in deze test slaagt met grootste onderscheiding.

All reviews of this restaurant