Kitchen
Budget
Closing days
Sunday, Monday, Saturday noon
Contact
Show phone number Email
View all restaurant details
Review score
8.1 Based on 19 reviews
Service
Quality
Atmosphere
19 people have written a review about this restaurant
By sharing your experience, you help users make their choice
 
Alex
Reviewed on: unknown

Industrial

The restaurant is situated on the second floor of an old industrial building, and the interior mimics that with an unfinished, raw and contemporary look. That's nice design wise, but it does make the place feel a little cold. The food was good, with some really nice Belgian classics and surprising suggestions, but a bit on the expensive side. The staff was very friendly, they really try their best to uplift your experience. There is a nice bar with a busy atmosphere on the first floor, where you can have a drink before or after your meal.

Bart
Reviewed on: unknown

Een tegenvaller. Zeer simpele gerechten voor...

Een tegenvaller. Zeer simpele gerechten voor aanzienlijke prijs, stroeve bediening die nog moeilijk doet ook, slechte huiswijn, ... Gelukkig was het gezelschap wel ok!

Frank
Reviewed on: unknown

De slechtste papillotte van vis uit mijn leven...

De slechtste papillotte van vis uit mijn leven gegeten, slecht geurend, aangebrande folie, weggekookte vis, onherkenbare garnalen en uitgekookte mosselen, krieltjes ontbraken, Hungaria niet waardig, de indruk heerst dat er de laatste maanden geen constante meer is in de keuken en zaalpersoneel.

Olivier
Reviewed on: unknown

Toevallig beland door een vriendin die mij...

Toevallig beland door een vriendin die mij wou verrassen! Zeer indrukwekkende lokatie. Je zou er bijna voorbij lopen mocht je het niet weten! Eerste verdiep een prachtig bar met gezellige stoeltjes en zeteltjes. Mojito als apero smaakte naar meer! You ain't seen nothing yet. Wij naar het eerste verdiep: het restaurant....lijkt wel de meatpacking district in New York. Zeer gezellige sfeer, kaarsjes,...zeer leuke bediening. Ik had de vitello tonato (aanrader) met kabeljauw als hoofdgerecht. 8,5/10 Karla had als voorgerecht mosseltjes en als hoofdgerecht een pasta 8/10. Prijzen zijn zeer democratisch en de wijnen zijn er goedkoop. Sfeer 9,5/10

Tim
Reviewed on: unknown

Prachtige setting en trendy decor. Zeer lekker...

Prachtige setting en trendy decor. Zeer lekker voorgerechtje gegeten, maar het hoofdgerecht (eend) was niet meteen een schot in de roos. Vriendelijke bediening. Heerlijke cocktail als apertief genomen.

Jean-Marie
Reviewed on: unknown

Een paar jaar geleden geweest en nu dan terug....

Een paar jaar geleden geweest en nu dan terug. Heel erg goed meegevallen deze keer. Eten was erg lekker, smaakvol en voldoende. Enkel wat meer tijd tussen de gangen en het is perfect.

Bruno
Reviewed on: unknown

heel leuk kader... Beneden de bar/cafe, bovena...

heel leuk kader... Beneden de bar/cafe, bovenaan het restaurant. Beprkte kaart, maar wel heel lekker... een aanrader!

Ilka
Reviewed on: unknown

Kwam er een maand geleden per toeval terrecht...

Kwam er een maand geleden per toeval terrecht na een vergadering bij de buren (Inbev). Een super aangename ontdekking! Lunch was "basic" maar de sfeer was overmaats! Zeer lekkere salade gegeten. Ben gisterenavond terug geweest met vrienden die mij meteen tot "restospotter" bekroonden. Deze keer binnen gegeten. De kaart verlekkerde ons en zo ook de preparatie. No-nonsens presentatie waar de versheid niet bedekt wordt overladen sauzen of salades. Leuke en zeer ongedwongen sfeer en zo ook de bediening. Info bij de kelner leerde ons dat het resto net hun driejarig bestaan hadden gevierd...the best kept secret in Leuven mijn gedacht.

dirk
Reviewed on: unknown

Voor de tweede keer was mijn reservatie niet...

Voor de tweede keer was mijn reservatie niet terug te vinden op de lijst. De ober "herinnerde" zich wel dat ik gebeld had... Verder was de vriendelijke bediening goed, in tegenstelling tot wat we op ons bord kregen. Toegegeven, de prijs blijft nog steeds onklopbaar in zijn categorie, en de wijnen zijn zeer betaalbaar (witte Lyrac aan 27,50 euro is zeer redelijk), maar de gerechten verrassen niet echt en de kwaliteit voldeed niet aan de verwachtingen. Herpakken is de boodschap...

Natalie
Reviewed on: unknown

Alhoewel de keuze niet groot is veranderd de...

Alhoewel de keuze niet groot is veranderd de kaart regelmatig. Hun suggesties zijn altijd top. Ik vind wel dat het interieur iets wegheeft van een cafetaria, maar het stoort me niet. Hun wijnen zijn altijd uitstekend. Ook leuk om beneden eerst te aperitieven.

All reviews of this restaurant