placeholder
Kitchen
Budget
€€
Contact
Show phone number Email Facebook
View all restaurant details
Review score
8.7 Based on 10 reviews
Service
Quality
Atmosphere
10 people have written a review about this restaurant
By sharing your experience, you help users make their choice
 
Lief
Reviewed on: 22/01/2017
Lief recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Lekker eten Ongedwongen sfeer Rustige setup Goe...

Lekker eten Ongedwongen sfeer Rustige setup Goeie prijs kwaliteit Originele suggesties, maar ook traditionele aanbiedingen (voor een gemengde groep)

placeholder
Stan
Reviewed on: unknown
Stan recommends this restaurant for: Couples, Business lunch/dinner, Trendy atmosphere, Gastronomy, Price/quality

Aanrader!

Knap ingericht klein restaurant in hartje Leuven. We hadden als lunch voor een paardensteak en mosselen met bijpassend glas wijn gekozen: zeer lekker. Beetje langer dan gemiddeld wachten, maar dit werd ruimschoots goedgemaakt door tijdige lekkere hapjes vooraf. Ook vriendelijk personeel en goede prijs - kwaliteitsverhouding.

Stefaan
Reviewed on: unknown

Stefaan

Zéér lekker : steak, bearnaise, frietjes. Verzorgd!

jakob
Reviewed on: unknown

geen dessert en dus met honger naar huis (...

na meer dan een uur wachten kwam er wel een dessert bijbde buren en bestek bij de andere buren. tijdens het uur niet het minste oog voor ons. dan zelf aan de bar gaan vragen of de moelleux nog zou komen het antwoord gekregen dat diegene die het eten had afgeruimd (hijzelf dus...) de dessert niet had doorgegeven... het was al na 11uur dus gewoon betaald en vertrokken. verder geen excuses of extratje een jaartje eerder was het de verwenkoffie die men (hij ) was vergeten. lekker begonnen maar zeer zuur ge�indigd die avond.

Rita
Reviewed on: unknown

Vandaag, 8/9/2012, gaan lunchen in De Blauwe...

Vandaag, 8/9/2012, gaan lunchen in De Blauwe Maan. We hebben vis besteld : lekker, fijn klaargemaakt. We hebben wel lang moeten wachten (60 min). Ook de koffie liet op zich wachten (20 min). Toen ik vroeg of het koffieautomaat het begeven had, excuseerde de juffrouw zich voor het lange wachten. De té lauwe koffie en koffie verkeerd werd opgesmukt met een lekker glaasje chocomousse. Lekker eten maar de sneheid van de bediening kon beter.

David
Reviewed on: unknown

Na een volledige opfrissing van het interieur...

Na een volledige opfrissing van het interieur is het leuk om te merken dat de kwaliteit van de keuken nog steeds op hetzelfde hoge niveau is gebleven. Het verrassingsmenu van vroeger is om organisatorische redenen spijtig genoeg verdwenen van de kaart, maar die kaart biedt dan wel voldoende keuze om dat te compenseren. Reserveren, zeker tijdens het weekend, is sterk aangeraden.

Bianca
Reviewed on: unknown

Op een zaterdagavond tijdens de Leuvense kerstm...

Op een zaterdagavond tijdens de Leuvense kerstmarkt met de kids gaan eten zonder gereserveerd te hebben. Binnen een half uurtje zou er plaats vrijkomen. Prachtige herinrichting. Stijlvol en trendy zonder geforceerd te zijn. De kinderen mochten zonder problemen uit de lunchkaart kiezen en opteerden voor het huisbereide koninginnehapje met echte frietjes (en de beste eigen mayonnaise) Volop wildseizoen en wij namen de hazerug met knolselderkroketjes en een torentje van rode kool en appel. Eerst nog een pompoensoepje met grijze garnaaltjes en mascarpone als hapje vooraf gekregen. Perfecte borden. Hazenrug zoals hij overal zou moeten zijn (prima cuisson en onberispelijke kwaliteit). Zeer lekkere knolselderkroketjes. De chef zelf kan rekenen op een goed geolied team in de keuken en kan daarom soms even tijd maken voor een korte babbel in de zaal. Een echte aanrader in de leukste en origineelste straat van Leuven.

Kim
Reviewed on: unknown

Lekkere eerlijke gerechten, vaak ook heel creat...

Lekkere eerlijke gerechten, vaak ook heel creatief. ik blijf er terugkomen. goede suggesties, ook de wijnen zijn er lekker en redelijk geprijsd mooi interieur

David
Reviewed on: unknown

Een heel goeie keuze om een speciale gelegenhei...

Een heel goeie keuze om een speciale gelegenheid te vieren. Vooral het menu 'Volle maan' is aan te raden. Laat de kok eens de vrije hand, het zal je verbazen in positieve zin.

Ingrid
Reviewed on: unknown

Heerlijke keuken, onpretentieuze zeer vriendeli...

Heerlijke keuken, onpretentieuze zeer vriendelijke bediening, wijn per centimeter! De Sint-Jacobsschelpen als voorgerecht en de hazerug als hoofdgerecht zijn echt niet te missen. Voor als je echt heerlijk wilt eten maar niet te veel maalt om protocol.

All reviews of this restaurant