Kitchen
Budget
€€
Closing days
Sunday
Contact
Show phone number Email
View all restaurant details
Review score
8.8 Based on 11 reviews
Service
Quality
Atmosphere
11 people have written a review about this restaurant
By sharing your experience, you help users make their choice
 
Erik
Reviewed on: unknown

Authentieke Nepalese gastronomie !

Prima prijs/kwaliteit, vlotte en vriendelijke bediening. Uitstekende keuken.

peter
Reviewed on: unknown

De gerechten zijn er nog lekkerder op geworden...

De gerechten zijn er nog lekkerder op geworden en de bediening is nog steeds zeer vriendelijk. De prijzen zijn democratisch en de gerechten copieus te noemen, zeker wanneer je een voorgerecht neemt. Dit is mijn insziens een alternatief aanrader in het Leuvense (www.himalayan.be), maar smaken verschillen uiteraard.

Thierry
Reviewed on: unknown

Régal dans les plats, décor superbe, service...

Régal dans les plats, décor superbe, service impeccable

peter
Reviewed on: unknown

Wederom een culinaire belevenis waarbij uw...

Wederom een culinaire belevenis waarbij uw smaakpapillen verwend worden door tal van exotische gerechten. De website (www.himalayan.be) kan je verder helpen in het bepalen van je gerecht (foto's).

placeholder
Michel
Reviewed on: unknown

Behalve de enorme mooie schilderijen blijft...

Behalve de enorme mooie schilderijen blijft mij de zeer lekkere hoofdschotel bij : de Lam Tikka Masala ( stukjes lamsvlees gebakken in tandoor en gekookt in een matig pikante saus met tomaten, ajuin en meer dan tien verschillende kruiden ) met Pulaurijst en nan . Na het al even smaakvolle voorgerecht een voltreffer ! Uitstekende prijs / kwalteit verhouding. Laat u vooral niet afschrikken door de foto's op http://www.himalayan.be , de porties zijn groter dan ze lijken en je riskeert niet met honger buiten te gaan!

Roger
Reviewed on: unknown

Dit restaurant is een aanrader op alle gebied....

Dit restaurant is een aanrader op alle gebied. Zowel het gemengd Indisch voorgerecht als de Nepalese hoofdschotel waren uitgebreid en zeer lekker. De bediening door de twee dames was tegelijk vriendelijk en efficient. Zo vlak tegenover het station en in de buurt van enkele hotels zaten wij er op een avond midden in de week in een zeer gemengd internationaal gezelschap. Wij hebben de Indische keuken leren kennen en apprecieren toen we gedurende een tweetal jaar in Engeland woonden. Dit restaurant is het beste in dit genre dat we tot hiertoe al in België gevonden hebben.

Peter
Reviewed on: unknown

Wij gingen er eten met vrienden. Daar het voor...

Wij gingen er eten met vrienden. Daar het voor iedereen de eerste keer was dat we de Indisch Nepalese keuken gingen uitproberen hebben wij hoofdzakelijk gerechten genomen die bestaan uit een samenstelling van verschillende gerechten ( MIX ). Het was zeer lekker voor alle tafelgenoten. De porties zijn ruim en zeer lekker. Alleen spijtig dat er voor een zaterdagavond maar weinig volk zat. Vriendelijke bediening. Voor wie eens iets anders wil uitproberen dan die chinees is het een heerlijke afwisseling. Voor de prijs moet je het zeker niet laten.

peter
Reviewed on: unknown

Kwalitatief gewoonweg zeeeer lekker. De prijs...

Kwalitatief gewoonweg zeeeer lekker. De prijs van de gerechten is niet duur voor wat je voorgeschoteld krijgt. De timing van de gerechten was vrij goed. De huiswijn bleek een fles van 2004 en dit voor amper 12.50 euro. Het personeel is aardig en het interieur is ook wel best leuk. Een aanrader zonder meer voor diegene(n) die af en toe eens de exotische tour op wil.

kris
Reviewed on: unknown

Nice interior, well decorated and perfect india...

Nice interior, well decorated and perfect indian food, like to go back there once again. chris

Audrey
Reviewed on: unknown

The food in this authentic Nepalese resto is...

The food in this authentic Nepalese resto is generally very good... although the prices are a little high for the quantity served. Good wine on offer (avoid the house wine at all cost!), the service is commendable, and the decor is a talking poing. However, even after reserving for 5, we were given tables near the door (which was open) and the table cloths were quite dirty! Good choice & my English boyfriend enjoyed every bit (& the English know their Indian food!). The chapitas ordered on the side were disappointing however. All in all a good spot.

All reviews of this restaurant