We have no photo of this restaurant yet
Add a photo
placeholder
Kitchen
Budget
€€
Closing days
Tuesday evening, Wednesday
Contact
Show phone number Email
View all restaurant details
Review score
7.5 Based on 9 reviews
Service
Quality
Atmosphere
9 people have written a review about this restaurant
By sharing your experience, you help users make their choice
 
placeholder
Sabine
Reviewed on: unknown

Leuk, gezellig, lekker!

Uitzonderlijk terras in de zomer!

Peter
Reviewed on: unknown

Lekker en vers.

Op aanraden van een collega dit restaurant bezocht. Warme ontvangst door de gastvrouw, je voelt je meteen welkom. Bij het aperitief krijgen we onmiddellijk olijfjes, goeie boter en olijfolie gevolgd door een hapje.Voorgerecht(carpaccio)is lekker afgekruid en de hoofdgerechten met oog voor detail afgewerkt.Toffe zaak gerund door gedreven uitbaters. Tot nog eens.

placeholder
fernand
Reviewed on: unknown

Voor mensen met véél geduld

maandagavond kozen we voor het verrassingsmenu. onbekwame service, niet vriendelijk. en wachten .... na lang wachten de tijd getimed tussen sorbet en hoofdgerecht : 30 min. ; tussen hoofdgerecht en dessert : 45 min ... eten was wel van redelijke kwaliteit. de zaak had ook nood aan een poetsbeurt: venstertablet met stoflaag en dode insecten enz.. Toiletten en keuken van elkaar gescheiden door gordijn ??? Dit was de laatste keer dat we hier waren !

placeholder
Kaya
Reviewed on: unknown
Kaya recommends this restaurant for: Couples, Groups, Kids, Business lunch/dinner, Price/quality

lekker

Lekker gezellig restaurantje. Zeker de suggestie van de chef mag er zijn! Altijd vers met veel aandacht voor smaak en afwerking! Ook de week lunches zijn toppertjes! Keep up the good work!

Jan
Reviewed on: unknown

Menu Fantasia del mare

Samen met vrienden (waarvan 1 chef-kok) genoten van bovenstaand menu. Zowel de carpaccio als de vitello besteld : carpaccio niet te dun gesneden zodat er nog "beet" was. De vitello niet volledig uitgebakken en goed afgekruid : beide voorgerechten correct en fris. Hoofdgerecht : rijkelijk gevulde plateau met verschillende vissoorten, scampi, gambas, mosselen kortom meer dan voldoende. Niet drooggebakken en uitstekend van kwaliteit. Tiramisu was zoals het hoort. Ondertussen nog eens à la carte gaan eten en wederom genoten voor een uiterst correcte prijs. Doe zo verder!

Vanessa
Reviewed on: unknown

fantasia del maremenu zaterdag 9 maart - slecht...

Wij zijn zaterdag gaan eten in 't Kaarslicht. Onze tafelgenote was hier al meerdere malen geweest en vond het daar lekker, dus dit moesten we ook eens uitproberen. We wisten op voorhand dat er die dag slechts keuze was uit 1 menu, namelijk de fantasia del maremenu en de beschrijving hiervan leek wel lekker. Als aperitief kozen we voor een glas cava (die 9,50 euro kost)en kregen we een wachtbordje, dit was een uiensoepje en een tabouleh, die waren lekker. Er lag een broodje op tafel en dit was iets aan de harde kant. Daarna hadden we keuze uit een rundscarpaccio of vitello tonnato. We hebben gevraagd of het mogelijk was om een slaatje te krijgen daar ik geen rund noch kalf eet, maar dit was niet mogelijk, je moest de menu volgen. Dus heb ik gekozen voor de vitello tonnato aangezien mijn tafelgenoten die kozen voor de rundscarpaccio ook de vitello tonnato wouden proeven. Een tafelgenote lust helemaal geen truffel, dus vroeg ze of het mogelijk was om geen truffel te gebruiken bij haar rundscarpaccio, maar dit ging ook niet aangezien de truffel reeds in de olie zat, ze vroeg dan of ze niet gewoon olijfolie konden gebruiken, maar dit kon niet. 1 iemand had haar oog laten vallen op een glas rode wijn, maar dit was ook niet beschikbaar, dus heeft ze maar een andere keuze gemaakt. De rundscarpaccio is niet in de smaak gevallen, hij was al helemaal uitgeslagen aan de randen, dus hebben de 2 dames mijn bord met vitello tonnato opgegeten en dit was wel lekker. Het hoofdgerecht moest uit 12 verschillende soorten vis bestaan, wij hebben er echter maar 7 gevonden en vonden het ook jammer dat er van sommige soorten maar 1 stukje lag. Je zag en proefde aan de vis dat deze niet vers was, maar uit de diepvries kwam. Misschien beter om in de toekomst maar 3 soorten vis te geven, maar dan wel verse. Het dessert was tiramisu met een bolletje ijs, de tiramisu was pap, maar het bolletje ijs was wel lekker. Prijs kwaliteit was deze menu zeker geen 40 euro waard

Sofie
Reviewed on: unknown

Lekker eten, aangenaam zitten. Reeds drie...

Lekker eten, aangenaam zitten. Reeds drie keer naar toe geweest. Wel zijn ze niet zo opmerkzaam qua service; Soms kan je nogal lang staan 'zwaaien' eer je opgemerkt wordt als je een bepaalde vraag hebt... (elke keer al geweest)

placeholder
smekens
Reviewed on: unknown

Zeer aangenaam, ongedwongen restaurant. Voor...

Zeer aangenaam, ongedwongen restaurant. Voor de liefhebbers: zeer aangenaam terras (niet enkel om te aperitieven; er wordt in de zomer ook buiten gegeten!). Vlotte bediening , mooie suggesties van de chef (op een groot bord bovenaan de haard geschreven). Schitterende rode huiswijn (witte nog niet geproefd). Waren er reeds meedere malen, voornamelijk voor de eerlijke en perfecte prijs/kwaliteitsverhouding. Volgens kennissen op weekdagen ook zeer lekkere lunch.

Jos
Reviewed on: unknown

Zeer correcte keuken, heel mooi gezellig terras...

Zeer correcte keuken, heel mooi gezellig terras. Meer dan het bezoeken waard.

All reviews of this restaurant