Kitchen
Budget
€€
Closing days
Sunday, Monday, Wednesday evening
Contact
Show phone number Email Website
View all restaurant details
Review score
7.2 Based on 6 reviews
Service
Quality
Atmosphere
6 people have written a review about this restaurant
By sharing your experience, you help users make their choice
 
placeholder
Paul
Reviewed on: 01/12/2018
Paul recommends this restaurant for: Couples, Groups, Gastronomy

heerlijke combinaties

We waren er voor de tweede keer in 2 maanden, eerste keer met groepje van 6 op een zaterdagavond, deze keer als koppel op een donderdagavond. We kozen voor de 4 goesten, en kregen heerlijke gerechten. Carpaccio van st Jacobsvruchten met een soepje, kroketten van eend, heerlijk klaargemaakte zwarte pens en als vierde gerecht een fazant met shitaki's. Elk gerechtje was heerlijk klaargemaakt en met verrassende smaken. Zeer zeker een aanrader, en ik begrijp absoluut die negatieve commentaren niet die hier staan. Ok, op een zaterdagavond moet je iets langer wachten omdat het druk is, maar dit heeft ons nooit gestoord. Het doet ons wel denken aan de heerlijke tapas bars tijdens onze recente rondreis in Andalusie. We gaan zeker terug naar B'artiste. Nog eens onze felicitaties aan de chef en aan het vriendelijke personeel

placeholder
Annemie
Reviewed on: unknown

Een echte ontgoocheling !

Vrijdagavond samen met nog 3 andere vriendinnen gaan eten. We kozen voor de 5 goesten van de chef (a 30 euro), maar volgens mij had de chef niet echt veel goesting vrijdagavond ! 2 van de 4 vroegen om geen schaaldieren te krijgen. Geen probleem, zei men. Maar toen besliste de chef of de bediening in onze plaats dat dan maar geen van ons schaaldieren of vis moest krijgen ! Wat we kregen was echt niet lekker, heel eenzijdig (varkensvlees en nog eens varkensvlees), heel vettig en echt zijn geld niet waard ! Ons zien ze daar zeker nooit meer terug !!!

placeholder
Josefien Joye
0 Favorites
Reviewed on  26/05/2016

Beste, U koos een "sharing" menu. (zoek het eens op) Er mochten geen vis, schaal en schelpdieren in. Oja, u zat in een tapasbar.... U kreeg: Gebakken verse chorizo, charcuterie bord met Mangalica ham, saucison en chorizo van Mangalica. Daarna gelakte ribbetjes. Gevolgd door een versgemaakte pizza gebakken in de houtskooloven. Om af te sluiten pluma iberico vergezeld door een spicy bomb. Wat dacht u nu dat u zou krijgen voor 30€ ???? Kies de volgende keer à la carte, dan kunt u alleen uzelf bedriegen.

Annelies
Reviewed on: unknown
Annelies recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Zeer lekker, jammer van de bediening

Deze avond zijn we met 2 gaan eten bij B'Artiste. Het begon goed: goed concept, vriendelijke gastvrouw, goede uitleg. De hapjes waren heel creatief en lekker, maar toen kwam een dienster het plankje van voor onze neus wegnemen, terwijl er nog eten op lag. Het concept is zo gemaakt, dat je rustig de tijd neemt om te eten en te genieten, maar deze serveerster, maakte dit redelijk onmogelijk. We voelden ons een beetje opgejaagd door haar. Er waren enkele grote groepen, waardoor we een beetje vergeten werden (drie kwartier wachten op 2 gamba's op de houtskoolgrill), pas na een tweede keer deze bestelling door te geven, werd het plots snel en bloedheet gepresenteerd op tafel. Conclusie: Sterk begonnen, maar zeer zwak geeïndigd, door de bediening. Prijs-kwaliteit klopt ook niet echt, het ene is te duur, het andere is dan weer correct qua prijs.

leen
Reviewed on: unknown

we kozen voor wat grotere tapas en ze waren...

we kozen voor wat grotere tapas en ze waren fantastisch lekker, zeer smaakvol en origineel. Lekker wijntje en vriendelijke bediening, meer moet dat niet zijn...

Eric
Reviewed on: unknown

Stijn Lanssens en Fiene Joye heten u hartelijk...

Stijn Lanssens en Fiene Joye heten u hartelijk welkom in hun trendy eethuis. B'artiste, drinks and bites serveert gastronomische proevers, cocktails, een goed glas wijn en verzorgde drinks. Een origineel concept waarbij genieten en gezelligheid troef zijn.

Jurgen
Reviewed on: unknown

Leuke formule en mooie presentatie van de gerec...

Leuke formule en mooie presentatie van de gerechtjes. Zeker voor herhaling vatbaar.

All reviews of this restaurant