Kitchen
Budget
€€
Closing days
Tuesday evening, Wednesday, Thursday, Saturday noon
Contact
Show phone number Email
View all restaurant details
Review score
8.9 Based on 11 reviews
Service
Quality
Atmosphere
11 people have written a review about this restaurant
By sharing your experience, you help users make their choice
 
Guido
Reviewed on: unknown

super

We zijn hier vorige week gaan eten, eten en bediening super. Correcte prijzen voor heel lekker en verzorgd eten. Als ik een klein minpuntje mag vermelden, dan vond ik het interieur wat te donker. Zou hier niet komen eten met mooi weer.

Kelly
Reviewed on: unknown

Maandmenu december was subliem !!! ***...

Maandmenu december was subliem !!! ***

Alastair
Reviewed on: unknown

zeer aangenaam...

zeer aangenaam

Patrick
Reviewed on: unknown

Uitstekende keuken, het maandmenu van augustus...

Uitstekende keuken, het maandmenu van augustus was zondermeer af. De bediening is correct, het terras is aangenaam. Zeer interessante en betaalbare wijnkaart..

Marc
Reviewed on: unknown

Wij waren hier op Pasen, voor moeders 75ste...

Wij waren hier op Pasen, voor moeders 75ste verjaardag, met elf aan tafel. Klassieke Belgische keuken, jonge beginners, pico bello verzorgd, deftige hoeveelheden, eerlijke prijzen en vriendelijke bediening in een warm bucolisch interieur. Het moet verdomd niet altijd trendy zijn. Tip: als je met een man of vier bent, reserveer de (open) voutekamer!

Jacques
Reviewed on: unknown

Excellent - bon accueil de la patronne, Carolin...

Excellent - bon accueil de la patronne, Caroline, qualité prix impeccable Garçon très professionnelle et conviviale En droit sympa - facilité de parking - pas loin des grand axes routier Il y a un lunch à 13,00 € ou 20,00 € vin et café compris - à essayer.

INGE
Reviewed on: unknown

Wij hebben hier genoten van een heel fijne...

Wij hebben hier genoten van een heel fijne avond. De bediening was vriendelijk, zonder opdringerig te zijn. Het maandmenu was aantrekkelijk geprijsd en heel lekker. Hetzelfde geldt voor de bijhorende wijnen. De keuken is klassiek en mocht - wat ons betreft - iets inventiever zijn, maar deze subjectieve opmerking doet geen afbreuk aan de kwaliteit. Het enige minpuntje vonden wij de vrij kleine porties voor voor-en hoofdgerecht.

yssingeaux
Reviewed on: unknown

dat Deboeverie"s" met of zonder "s" kunnen...

dat Deboeverie"s" met of zonder "s" kunnen koken is wel bevestigd deze week. Lekker, beetje klassiek en braafjes maar correct . Héél jammer dat we door de "sommelier" met een kluitje in het riet werden gestuurd. dan moet je de oude "Gavere" wijnkaart niet aanbieden vind ik; Superleive gastvrouw, HOU ZO VOL !!!

Stijn
Reviewed on: unknown

Wat een aangename verrassing! Verse producten,...

Wat een aangename verrassing! Verse producten, vlotte bediening en prima prijs/kwaliteitsverhouding! Ik kom zeker nog terug!

All reviews of this restaurant