Reviews for Taverne Kopenhagen

179 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
8.5
179 reviews
date score
davy
Reviewed on: 05/07/2020
davy recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Het eten was heel lekker alleen spijtig dat...

Het eten was heel lekker alleen spijtig dat de boter nog heel hard was.

Patrick
Reviewed on: 03/07/2020
Patrick recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Lekker eten, toffe bediening!...

Lekker eten, toffe bediening!

Heidi
Reviewed on: 01/07/2020
Heidi recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Wij gaan er graag voor de rustige sfeer, vriend...

Wij gaan er graag voor de rustige sfeer, vriendelijke bediening en het verzorgde, lekkere eten

Leen
Reviewed on: 29/06/2020
Leen recommends this restaurant for: Couples, Business lunch/dinner

Bediening was niet ok. En de kwaliteit van...

Bediening was niet ok. En de kwaliteit van de schotel Kopenhagen was niet meer wat het geweest was. De groenten kwamen uit een pakje en waren allesbehalve vers, ook de variatie van vis op de schotel is niet meer hetzelfde als vroeger. Spijtig, dit was voor ons echt de laatste keer dat we er geweest zijn.

Peggy
Reviewed on: 28/06/2020
Peggy recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy, Price/quality

Gezien de omstandigheden een vlotte onthaal,...

Gezien de omstandigheden een vlotte onthaal, goede bediening van Neverland vriendelijk. Het is niet gemakkelijk dit in je eentje je te doen.

Adinda
Reviewed on: 23/06/2020
Adinda recommends this restaurant for: Groups

Heeeeel lekkere garnaalkroketjes (wat meer...

Heeeeel lekkere garnaalkroketjes (wat meer sla mocht)

Marianne
Reviewed on: 22/06/2020
Marianne recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Zoals steeds ,vriendelijke ontvangst ,heel...

Zoals steeds ,vriendelijke ontvangst ,heel lekker gegeten en alle coronamaatregelen werden netjes gevolgd !

Brian
Reviewed on: 22/06/2020
Brian recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Het is altijd lekker en de bediening altijd...

Het is altijd lekker en de bediening altijd vriendelijk

marian
Reviewed on: 19/06/2020
marian recommends this restaurant for: Groups

Ik heb wok met scampi besteld. 6 scampi vond...

Ik heb wok met scampi besteld. 6 scampi vond ik te weinig, had honger achteraf. Maaltijd was niet goed klaargemaakt, was onvoldoende gekruid. De groenten in de schotel varieerde van rauw (grote stukken rauwe wortel) en mush (paprika stukken die te zacht waren). Mijn tafelgenote had wok met tonijn besteld. Ze gaf aan dat tonijn okay was, wokschotel was zoals de mijne niet goed klaargemaakt. Niet voor herhaling vatbaar!

De zutter
Reviewed on: 13/06/2020
De zutter recommends this restaurant for: Groups, Kids

Het was lekker , Maar we hebben daar wel al...

Het was lekker , Maar we hebben daar wel al beter gegeten, service was ondermaats ook

date score