Reviews for Taverne Kopenhagen

141 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
8.6
141 reviews
date score
vereniging leraren aarderijkskunde v.
Reviewed on: 10/01/2019
vereniging leraren aarderijkskunde v. recommends this restaurant for: Business lunch/dinner, Price/quality

Prima afspraken, correcte service en het eten...

Prima afspraken, correcte service en het eten was dik oké aan een aanvaardbare prijs.

Eddy S.
Reviewed on: 02/01/2019
Eddy S. recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Het is er gezellig. De ober is vriendelijk....

Het is er gezellig. De ober is vriendelijk. De bediening loopt vlot. De prijs/kwaliteit is in orde.

Martine V.
Reviewed on: 26/12/2018
Martine V. recommends this restaurant for: Groups, Business lunch/dinner, Trendy atmosphere, Gastronomy, Price/quality

fijne en vriendelijke en zeer vlotte bediening!...

fijne en vriendelijke en zeer vlotte bediening! eten was zoals altijd heel lekker! gezellige sfeer! het was een geslaagd kerstfeest dankzij "Taverne Kopenhagen"

Luc
Reviewed on: 03/12/2018
Luc recommends this restaurant for: Couples, Business lunch/dinner, Price/quality

Service met een "persoonlijk" tintje, en altijd...

Service met een "persoonlijk" tintje, en altijd lekker eten. Ook het interieur is al jaren hetzelfde, en mag dat voor ons part ook zo blijven ;-)

Johan S.
Reviewed on: 02/12/2018
Johan S. recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Bij aankomst werden we heel vriendelijk ontvang...

Bij aankomst werden we heel vriendelijk ontvangen door een ober. Onze online-reservering stond op zijn lijst en dan was zijn reactie "ik zal eens kijken waar ik jullie ga steken..." Ik ben zelf ook niet vies van een grapje, maar uiteindelijk plaatste hij ons aan een tafeltje dat nog niet gedekt was. Het voelde aan alsof we niet verwacht werden. Alles werd echter snel in gereedheid gebracht en onze bestelling werd vlug genoteerd. We kozen voor het suggestiemenu (wild). We werden vrij snel bediend, maar toch waren we verbaasd dat een tafel met vier personen, die toch enige tijd na ons arriveerden, vlugger hun gerecht geserveerd werden dan ons voorgerecht. Na ons ons voorgerecht kwam iemand de tafel ruimen en vermoedde, aan de bestekken te zien, dat wij nog iets meer gingen eten.... Hij was dus niet op de hoogte dat wij de menu gekozen hadden. Slechte communicatie zou ik denken. Maar geen probleem, het hoofdgerecht volgde vrij snel en het was superlekker, net als het voorgerecht trouwens ! Na het hoofdgerecht zou er nog een dessert komen, dat inbegrepen was in de menu. Daar er na geruime tijd geen enkele ober reageerde hebben we er dan maar zelf een aangesproken. Zijn antwoord "we hebben wat gewacht want we dachten dat jullie je eten wat wilden laten zakken" was volgens mij een lepe manier om te verdoezelen dat ze het dessert vergeten waren. Over de bediening verder niks dan goeds, al is er één ober die misschien wat aan "overreacting" doet qua vriendelijkheid en beleefdheid, maar daarvoor zal ik niet laten om nog terug te komen ! Al bij al hebben we zéér lekker en ruim voldoende gegeten aan een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding en binnen een aanvaardbare tijd. We komen zeker nog terug naar de Kopenhagen !

placeholder
serge
Reviewed on: 02/12/2018

Goed eten maar niet intiem

Heel lekker gegeten met geweldig vriendelijke bediening. In het weekend druk en rumoerig maar ga zeker in de week nog eens terug voor het eten en de bediening.

Kathleen
Reviewed on: 02/12/2018
Kathleen recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Heel lekker gegeten....

Heel lekker gegeten.

Tamara
Reviewed on: 25/11/2018
Tamara recommends this restaurant for: Groups

Vlotte en correcte bediening. En de smaak zat...

Vlotte en correcte bediening. En de smaak zat eveneens goed. Voor herhaling vatbaar

jan v.
Reviewed on: 25/11/2018
jan v. recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Gastronomy, Price/quality

gezellig interiuer heel lekker eten en een...

gezellig interiuer heel lekker eten en een sublieme en vriendelijke bediening een heel fijne avond gehad en ook vriendelijke ontvangst

Sofie
Reviewed on: 06/11/2018
Sofie recommends this restaurant for: Business lunch/dinner, Price/quality

Zeer vriendelijke bediening en lekker eten!!...

Zeer vriendelijke bediening en lekker eten!!

date score