Reviews for Taverne Kopenhagen

179 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
8.5
179 reviews
date score
Van Cotthem
Reviewed on: 28/12/2019
Van Cotthem recommends this restaurant for: Price/quality

Het eten was lekker en voldoende. We zaten...

Het eten was lekker en voldoende. We zaten rustig in het tweede deel. De ober kwam wel niet zo heel vaak langs waardoor we hem enkele keren zelf moesten halen.

Marc
Reviewed on: 26/12/2019
Marc recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Kwaliteit en service...

Kwaliteit en service

freddy
Reviewed on: 17/12/2019
freddy recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Goed van eten , goede service en gezellig zitte...

Goed van eten , goede service en gezellig zitten

Nancy
Reviewed on: 14/12/2019
Nancy recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Wok met mie en verse tonijn besteld. Was ten...

Wok met mie en verse tonijn besteld. Was ten eerste geen mie maar cappelini. En de tonijn was superdroog en uitgebakken. Bij terugsturen van gerecht was voorgesteld om iets anders van gerecht te geven. Was zeer correct van de 'kok'. Dit hebben wij geweigerd. Daarna werd onze tafel met gezelschap fel genegeerd. Personeel was nadien ook wel kinderachtig en koppig wat bleek uit het feit dat wij volledig genegeerd werden. Was echt onvolwassen om zo te reageren.

davy
Reviewed on: 08/12/2019
davy recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

wij waren heel tevreden over ons eten het was...

wij waren heel tevreden over ons eten het was heel lekker.

Luc
Reviewed on: 06/12/2019
Luc recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Zoals steeds topservice en zeer lekker eten...

Zoals steeds topservice en zeer lekker eten in een ontspannen, rustieke omgeving!

Remi
Reviewed on: 02/12/2019
Remi recommends this restaurant for: Groups, Business lunch/dinner, Price/quality

Zelfs bij een enorme grote drukte, zijn wij...

Zelfs bij een enorme grote drukte, zijn wij vlug en vriendelijk bediend geweest. En zoals altijd was het lekker. Tot de volgende keer.Grtjs

Mario
Reviewed on: 01/12/2019
Mario recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Heel lekker gegeten, korte wachttijd en heel...

Heel lekker gegeten, korte wachttijd en heel vriendelijk personeel

Willy
Reviewed on: 25/11/2019
Willy recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

lekker eten met goede prijs-kwaliteitverhouding...

lekker eten met goede prijs-kwaliteitverhouding, gezellige sfeer, aangename en vriendelijke bediening: alles wat je mag verwachten van een degelijk familierestaurant

Reviewed on: 11/11/2019
recommends this restaurant for: Groups, Kids, Price/quality

Zeer correcte houding .het eten was lekker...

Zeer correcte houding .het eten was lekker en op alle vragen werd zo goed als mogelijk gereageerd .Allen samen kunnen eten is vaak moeilijk met een grote groep maar dat was hier perfect geregeld.Aan te raden!dank

date score