Kitchen
Budget
Contact
Show phone number Email Website Facebook
View all restaurant details
Review score
7.3 Based on 11 reviews
Service
Quality
Atmosphere
11 people have written a review about this restaurant
By sharing your experience, you help users make their choice
 
placeholder
Veronique
Reviewed on: unknown
Veronique recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere, Gastronomy, Price/quality

Super wij komen zeker terug

Mooie zaal, vlotte en vriendelijke bediening, en het buffet was tot in de puntjes in orde en zeer lekker Een aanrader wij komen zeker trg

placeholder
Messely
Reviewed on: unknown
Messely recommends this restaurant for: Couples, Groups, Price/quality

Om zeker te herdoen .

Al verschillende malen hebben we op zondagmiddag genoten van het heerlijk voorgerechtenbuffet , de hoofdmaaltijd ( aan tafel bediend ) waar niets op aan te merken was , en als toetje het heerlijk dessertbuffet . Met dranken ( waters en wijnen in een all-in formule ) is dit terug voor herhaling vatbaar .

Jean-Claude
Reviewed on: unknown

Rampzalig

Dat heb ik nog niet meegemaakt. We hadden in het restaurant beneden gereserveerd maar we moesten boven in een kleine ruimte gaan zitten waar het zeer koud was. De reservatie was om 19u tegen 23u45 moesten we nog aan de dessert beginnen en de koffie. We kregen 1 klein belachelijk aperitiefhapje, hoofdgerecht was niet zoals beschreven ipv dauphine patjes kregen we kleine kroketten en er was geen truffel smaakbaar en de groenten ontbrak ook. Een echte ramp. Als men op deze manier verder zal werken zal het in de kortste keer gedaan zijn.

placeholder
cindy
Reviewed on: unknown

valentijnsbuffet

Het buffet was tot in de puntjes verzorgd echt top we hebben goed gegeten ons zien ze zeker nog eens terug is voor herhaling vatbaar.

placeholder
Els
Reviewed on: unknown

Eenmalig

Het was nu de derde keer dat we er geweest zijn , En gaan niet meer terug! Het eten was lekker , de wachttijd veel te lang en de plaats daar in die kamer appart , echt niet gezellig , de vorige keer zaten we er ook en zijn daardoor terug weggegaan , nu gaven we het nog een kans , terug een flop Geen aanrader

placeholder
Veronique
Reviewed on: unknown
Veronique recommends this restaurant for: Couples, Groups, Trendy atmosphere, Price/quality

Voor herhaling vatbaar !

Super lekker gegeten en gedronken ! Het buffet is heel verzorgd en royaal ! Heel vriendelijk en professioneel personeel ! Voor mij een 10/10 !

placeholder
ellen
Reviewed on: unknown

lekker, gezellig etentje

Het eten was lekker , veel keuze uit het buffet , kwaliteit van het eten was goed , bediening was ook in orde , kwamen regelmatig u glas bijvullen , en borden afruimen . het enige minpuntje is dat het daar koud was , wij waren allebei versteend van de kou , dat was niet zo gezellig , voor de rest kunnen wij er niets van zeggen

placeholder
Mario
Reviewed on: unknown

Niet wat ze beloven op de website

Vanmiddag namen we met de hele familie het middagbuffet. Al heel snel bleek niet alles te zijn zoals het op de website en de reclamefolder omschreven wordt. Het wachtbordje bleek een heel klein, half gevuld verrinetje te zijn, de kwaliteit van de schuimwijn en de kirr was ook bedenkelijk. Dit geldt trouwens ook voor de wijnen die geserveerd werden bij de maaltijd. De buffetten zelf waren dan wel weer van goede kwaliteit. Koos je bij het hoofdgerecht voor de steak of de suggestie, dan moest je vier euro bijbetalen. Ook dat wordt niet vermeld op de site of de folder. Het personeel deed zijn best, maar had duidelijk te weinig ervaring. Vervelend was ook het ontbreken van gordijnen, waardoor iedereen afwisselend een hele tijd in een fel zonlicht zat te eten. Het was ok, maar ik had, afgaand op de reclame, toch meer verwacht.

placeholder
Rino
Reviewed on: unknown
Rino recommends this restaurant for: Couples, Groups, Gastronomy, Price/quality

Lekker gegeten

We namen de keuzemenu Full service (met aperitief, wijn en koffie inbegrepen). Ons aperitiefglas (Kir royale) werd nog eens bijgevuld. Als voorgerecht nam mijn vrouw de gravlaks van zalm en ik de garnaalkroketjes en beide werden aantrekkelijk gepresenteerd en waren erg smaakvol. Als hoofdgerecht namen we de rundstournedos en daar kregen we warme groentjes bij en frietjes. De tournedos was heel mals en bereid zoals we gevraagd hadden. De witte en rode wijn waren Spaans en pasten uitstekend bij de gerechten. De bediening was attent (ons wijnglas werd voldoende bijgevuld) en vriendelijk. Mijn vrouw kreeg zelfs nog een extra koffie omdat ik liever wou wachten tot na het dessert. Het dessert (dessertbordje en moëlleux was ook verzorgd), royaal en lekker. Het restaurant is vrij gezellig, met de nodige kerstversieringen. We waren de enige bezoekers naast nog een lange tafel met een 15-tal rustige personen. Kortom dit was een aangename en kwaliteitsvolle eetervaring.

johanna
Reviewed on: unknown

niet echt tevreden, lange wachttijd, manke...

niet echt tevreden, lange wachttijd, manke bediening, eten in orde

All reviews of this restaurant