Marginaal
Het vlees was top. Maar dat was niet dankzij de kok. Frieten slap en vol vet, warme tomaat pikzwart verbrand, bediening arrogant, onbeleefd, super boertig. Een simpele nederlandse frituur zou het beter doen dan dit restaurant.
Marginaal
Het vlees was top. Maar dat was niet dankzij de kok. Frieten slap en vol vet, warme tomaat pikzwart verbrand, bediening arrogant, onbeleefd, super boertig. Een simpele nederlandse frituur zou het beter doen dan dit restaurant.
Vreselijk
Zijn 1 week geleden langs geweest met 12 personen. Ter plaatse geen menu kaart te zien wegens te grote groep (? nochtans vooraf gereserveerd !), enkel suggesties werden nogal kortaf mondeling meegedeeld. Behalve dat de fazant taai was bij 2 personen, en slechts 7 stukjes paling werden geserveerd als hoofdgerecht, was het eten gewoontjes. Toen de rekening kwam (op een blanco blad en handgeschreven), was de verrassing ten top ! De prijs was omgekeerd evenredig met de kwaliteit van het eten. Bvb : 1 glas champagne à € 15, voorgerechten aan € 24 en vishoofdgerechten aan € 35, stukje appeltaart als dessert aan € 8. Na het dessert, werd de verwarming dan ook steevast uitgeschakeld. Voor het bedrag dat wij daar spendeerden, konden we veel beter een klasse restaurant gekozen hebben. Ons zien ze daar dan ook nooit meer terug