Rue Basse 10 1180 UCCLE
13.5/20 Gault&Millau
French 
Extraordinary 10.0 Score based on 1 review
Budget
€€€€
About this restaurant
MARKET MENU 39 € FROM SEPTEMBER 10TH TO 22nd
Tagliata of red tuna with citrus fruits
Holstein beef carpaccio matured / smoked
tomato condiment
Reblochon AOP croquettes
rocket and red onion
***
Red Label Scottish salmon steak
declination of cabbage
Holstein Beef Tenderloin, Chanterelles with Cream
_-The beef will be served between blue and bleeding _
Wild duck roasted on farandole of carrots
***
Nougat ice cream with dried fruits
Crème brûlée with vanilla from Madagascar
Wonderful all chocolate
Menu at 39 euros
Lunch package with choice at 20/25 euros
EXTRACT FROM OUR CARD
* Crispy shrimp croquettes 17 €
* Lemon octopus ceviche 17 €

* Scottish salmon tartare with apples and cucumber 14 €
* Roasted polenta and declination around the organic garden 18 €
* Holstein beef fillet cream cognac green pepper 32 €
* Côte à l'béarnaise bone 2 cts 58 €
* Lobster shelled mayo black garlic celery basil onion 32 €
* Dierendonck beef burger with Comté cheese19 €
* White lady, ice cream of Monsieur Pacitti 10 €
* Irish Irish whiskey coffee 12 €
* Cheese chips Jura County minimum 18 months 12 €
Thursday, September 12: Poultry Landes
Thursday, September 19th: Lobster
Thursday, September 26: Italy
Review score
10.0 Based on 1 review
Service
Quality
Atmosphere
1 person has reviewed this restaurant
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Pierre
Reviewed on: 17/11/2022
Pierre recommends this restaurant for: Couples, Groups, Business lunch/dinner

Très bonne adresse

Tout commence par un accueil chaleureux, et se poursuit par des explications claires sur le menu, un apéro et une mise en bouche plus tard, nous sommes dans l'ambiance de ce cadre cosy, où règne la bonne humeur, convaincus que nous allons passer une bonne soirée... Et ce fut le cas... Des entrées, certes un peu frugales, mais vraiment délicieuses. Carpaccio de canard pour moi, Carpaccio de St Jacques/chawanmushi de corail pour Madame avec des accompagnements triés sur le volet. Viennent ensuite les plats, un filet pur de biche fabuleux et d'une tendreté exceptionnelle agrémenté d'une purée de persil tubéreux, et du filet de lieu jaune, une crème de butternut et des chanterelles pour Madame, le tout agrémenté d'une chiconette merveilleusement braisée... deux plats tout simplement divins et parfaitement équilibrés... Deux mousses 'marron/mures et chocolat' nous sont servis en guise de desserts et le tour était joué... Un excellent vin du sud de la France (dont le nom m'échappe au moment d'écrire ces lignes) pour agrémenter tout cela. Bref, une soirée très belle dans un resto très hype qui mérite une note de 10/10

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