placeholder
Kitchen
Budget
€€
Contact
Show phone number Email
View all restaurant details
Review score
8.1 Based on 7 reviews
Service
Quality
Atmosphere
7 people have written a review about this restaurant
By sharing your experience, you help users make their choice
 
placeholder
Evy
Reviewed on: unknown
Evy recommends this restaurant for: Price/quality

Lang wachten!

Na hier alle beoordelingen te lezen zijn we enorm teleurstellend naar huis gegaan. Ik had de sliptongetjes en mijn partner chateau briand.. Dit was correct alleen waren de frietjes niet krokant en niet lekker . De salade was droog precies zoals uit een pakje.. Er zat een grote groep van ongeveer 30 personen. (Waar ik totaal geen probleem me had) dit zorgde voor heel veel refter lawaai / sfeer. We werden aan ons lot over gelaten.. Personeel vond glazen wassen en koffie drinken veel intresanter dan vragen of wij nog een dessert wouden.. Zeker 40 min gewacht tegen iemand nog kwam vragen of we nog iets moesten hebben.. De groep betaalde allemaal apart waardoor onze zin in een dessert niet meer hoefde. En dit alles op een dag voor Valentijn. Sorry maar jullie (personeel) zijn geen mensen voor in de horeca. Dit heeft geen sfeer .. Gezelligheid .. Je wordt niet warm ontvangen en amper gevraagt of we nog iets willen.. Jammer want het is een mooie zaak..

Steven
Reviewed on: unknown
Steven recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere, Gastronomy, Price/quality

Een pareltje in het Gentse

Echt genoten, verzorgt, vlotte en aangename bediening. Prijs / kwaliteit - top. Salades zijn super, de tapas op toost bij apero een aanrader. Ondanks de drukte van de Gentse Feesten een moment van rust en dit knal in het centrum van Gent

gilbert
Reviewed on: unknown

Echt in het hartje van Gent, een beetje verscho...

Echt in het hartje van Gent, een beetje verscholen in een smalle gang tov St Baafs kathedraal. Modern, tijdloos interieur, gezellige drukte. Zeer lekkere gerechtjes. De garnaalkroketjes zijn overheerlijk. Zeer schappelijk van prijs. Echt eens proberen.

seb
Reviewed on: unknown

Très beau resto, personnel ultra souriant et...

Très beau resto, personnel ultra souriant et sympathique. Une nourriture de brasserie sans touche exceptionnelle mais quand même de qualité. Une terrasse au calme car dans un piétonnier.

Kristel
Reviewed on: unknown

Goede sfeer, zeer lekkere keuken, vlotte bedien...

Goede sfeer, zeer lekkere keuken, vlotte bediening en goede verhouding prijs/kwaliteit.

lieven
Reviewed on: unknown

Aangename en losse sfeer. Vriendelijke bedieni...

Aangename en losse sfeer. Vriendelijke bediening. Terras is open bij elke zonnestraal. De salades zijn overheerlijk !

Peirs
Reviewed on: unknown

Fantastisch ! Een rookvrij restaurant waar...

Fantastisch ! Een rookvrij restaurant waar je ongestoord kunt genieten van het lekkere eten en de prachtige omgeving. Mooie keuze aan gerechten, jammer dat er geen menu voorgesteld wordt. De koffie met versnaperingen is ook zeker aan te bevelen !

All reviews of this restaurant